«Ms.Top of the World Plus Size 2016» ietvaros notikusi pikanta fotosesija

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spītējot vēsajiem laika apstākļiem, pirmdien, 6. jūnijā, viesnīcā «Laguna House» notika pludmales ballīte, kurā pasaules līmeņa skaistumkonkursa «Ms.Top of the World Plus Size 2016» dalībnieces savu augumu izrādīja krāšņos peldkostīmos.

Dalībnieces no desmit pasaules valstīm stājās fotoobjektīvu priekšā. Uzreiz pēc šā pārbaudījuma vairākas konkursantes atzina, kas šis esot bijis grūtākais uzdevums.

«Ja godīgi, tad ļoti baidījos tieši no fotosesijas peldkostīmā! Tas man bija liels izaicinājums,» smaidot atzina konkursante no Latvijas Tatjana Mackeviča.

Īsi pirms pludmales ballītes notikuma epicentrā ieradās konkursante no Singapūras. «Lidojot uz Latviju, ceļā pavadīts daudz laika, taču esmu gatava izbaudīt šeit notiekošo. Latvijā esmu pirmoreiz, bet man šeit ļoti patīk, arī šobrīd valdošais vēsais laiks,» smejot nosaka pārstāve no Singapūras.

Fotosesijas laikā valdīja ļoti draudzīga atmosfēra. Dalībnieces cita citu atbalstīja ar dažādiem uzmundrinājuma izsaucieniem.

Atgādinām, ka no 5. līdz 10. jūnijam Latvijā notiek pasaules līmeņa skaistumkonkurss «Ms.Top of the World Plus Size 2016», kuru rīko uzņēmēji Kristīne Lindenblate un Mainots Vecvagars.

Lai piedalītos «Ms.Top of the World Plus Size 2016» konkursā, augumam jābūt Eiropas 44. līdz 48. izmēra robežās. Protams, formām jābūt skaisti sievišķīgām, izskatam koptam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu