Par mata tiesu no traģēdijas - gājējiem gandrīz uzgāžas būvobjekta sēta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Šodien ap plkst. 19.00 biju liecinieks segtas gājēja ejas sabrukšanai Rīgā, Skolas un Stabu ielas krustojumā, kur pašlaik notiek gatavošanās jaunas dzīvojamās ēkas būvniecībai. Ejot vienā virzienā, pats izgāju cauri šim būvniecības brāķim, tā TVNET raksta lasītājs, arhitekts Andis Alksniņš.

"Atpakaļceļā tas sabruka manu acu priekšā. Laimīgas sagadīšanās dēļ tur neatradās neviens cilvēks! Svars būtu pietiekošs, lai iedzīvotos nopietnās traumās, jo vertikālie koka elementi cilvēku piespiestu pie zemes.

Ejot cauri, nodomāju, cik nekvalitatīvi un pavirši ir uzbūvēta šī eja, kur nav ņemti vērā elementāri brīvstāvošas būves celtniecības paņēmieni, ignorējot tādu lietu kā atgāžņus vai neievērtējot vēja slodzi, kas arī bija iemesls šī brīnuma izjukšanai!

Protams, tagad atliek pārdomāt, kāpēc pats gāju tam cauri nevis izmantoju blakus esošo veloceliņu lai to apietu!

Secinājumi: būvnieki ir ar palīgskolas izglītību, "apveltīti" ar stulbumu un bezatbildību un pats galvenais - neciena savu darbu!Būtu labi zināt konkrētās būvfirmas nosaukumu, jo būvtāfeli nemanīju!", tā raksta lasītājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu