Soctīklos ironizē par Urbanoviča sūdzēšanos Obamam (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Saeimas opozīcijas frakcijas «Saskaņa» priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs vērsies ar vēstuli pie ASV prezidenta Baraka Obamas, aicinot viņu palīdzēt risināt nepilsoņu jautājumu Latvijā.

Urbanovičs laikrakstam «Vesti Segodņa» pauž, ka uzskatīja par nepieciešamu vērsties pie Obamas, cerot, ka pilnvaru termiņa noslēgumā ASV prezidents vēlēsies papildināt paveikto darbu sarakstu ar nepilsoņu problēmas risināšanu Latvijā. «Pasaulē kļūs par vienu draudu mazāk, bet vairāk nekā 200 000 cilvēku iegūs iespēju izmantot demokrātiskās tiesības pilnā apmērā,» norāda Urbanovičs. Tvitera lietotāji politiķa centienus neuztver nopietni. Daudziem tas atgādina modes mākslinieka Ginta Budes rīcību, kad Bude nosūtīja ierakstītu vēstuli ASV prezidentam, šādi vēloties pievērst uzmanību sociālās vietnes «Facebook» administrēšanas problēmām Latvijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu