Dāvids, Bondare, Teterovskis rada savus tērpus - mākslas darbus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedrībā pazīstamas personības ļāvās iepirkšanās priekam, radot tērpus kā mākslasdarbus. Veidojot savu ārējo tēlu, mākslinieces Elita Patmalniece un Ieva Bondare, TV raidījuma Superbingo vadītājs Armands Simsons, modes mākslinieks Dāvids, diriģents Ints Teterovskis un iluzioniste Dace Pecolli aicina ikvienu būt radošam, ļauties krāsu izaicinājumam un būt drosmīgam savā izvēlē.

Pasākuma dalībnieki pārī radīja tērpu komplektu kā vienotu mākslasdarbu. Elita Patmalniece un Ints Teterovskis kopīgi izveidoja darbu ar nosaukumu Oranžā meitene, Dāvida un Daces Pecolli sadarbības rezultātā tapa inscenējums – Ēdenē brīvdienas, savukārt Ieva Bondare un Armands Simsons paši pārtapa mākslas objektos ar devīzi Piemēram.

Par labāko palīgu māksliniekiem kalpoja viedtālruņi, iBeacon tehnoloģija un Galactico lietotne KOLOSĀLE. Radošā procesa beigās lietotne novērtēta kā ērts navigācijas un izklaides instruments, kas izklaidējoši ļauj uzzināt aktuālākos veikalu īpašos piedāvājumus un saņemt atlaides.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu