Stīvens Tailers nolēmis šķirties no sava Venom GT

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.venomgt.com

Grupas Aerosmith solists Stīvens Tailers esot nolēmis šķirties no sava melnā Hennessey Venom GT, kas ir viens no planētas ātrākajiem automobiļiem.

Par to, ka Tailers nolēmis pārdot 2012. gadā iegādāto auto, vēsta Fox News. Automobiļa sākuma cena izsolē noteikta 1,1 miljona ASV dolāru (966 tūkstoši eiro) apmērā. Visa summa, kas beigās tiks iegūta no auto jaunā saimnieka, tiks ziedota labdarībai. Precīzāk Tailera fondam Janie’s Fund, kas rūpējas par trūcīgiem bērniem, kuri kļuvuši par seksuālas vardarbības upuriem.

Tailers Venom GT iegādājās pirms četriem gadiem, to pasūtot ar melnu virsbūvi, melnu salona ādas apdari, sarkanām nošuvuma vīlēm un unikālu JL Audio skaņu sistēmu. Tās regulēšanu Tailers uzticēja Aerosmith skaņu režisoram Deividam Franžioni. Par auto Tailers samaksāja 1,1 miljonu dolāru.

Venom GT, ko ražo amerikāņu uzņēmums Hennessey Performance, ir apgādāts ar 6,2 litru V8 twin-turbo motoru. Tā jauda atkarībā no izvēlētā darba režīma ir 800, 1000 vai 1200 zirgspēku.

Jaudīgākajā izpildījumā Venom GT spēj 60 jūdzes jeb 96 kilometrus stundā sasniegt 2,7 sekundēs. Auto apstiprinātais maksimālais ātrums ir 435 km/h, bet teorētiski tas varot sasniegt pat 448 kilometrus stundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu