Linda Leen rīko fotokonkursu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedalies radošajā foto konkursā un laimē biļetes uz Lindas koncertu 10. novembrī operā. Nav svarīgi vai Tev ir profesionāla foto kamera vai „ziepju trauks”, visu izšķir ideja – hameleona daba fotogrāfijā!

Hameleona dabu var saskatīt visdažādākajās dzīves situācijās,- kāda lieta vai parādība saplūst ar apkārtējo vidi - balts kaķis sniega kupenā, brūnas rudens lapas uz smilšaina ceļa utml. Nofotogrāfē savu versiju un atsūti fotogrāfiju uz info@lindaleen.com līdz 1. novembrim.

Konkursa gaitā dalībnieku darbi tiks eksponēti Lindas mājas lapā, bet labākās fotogrāfijas autors balvā saņems 2 biļetes uz Lindas koncertu.

10. novembrī Latvijas Nacionālajā operā notiks otrais Lindas Leen jaunā albuma Chameleon koncerts, kurā, līdzās jaunajām dziesmām, Linda izpildīs arī hītus no debijas albuma "Let`s go insane" un džeza klasikas pērles.

Koncertā piedalīsies Kevin Robinson (Simply Red), Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķi, "City Jazz Bigband", Kārlis Lācis un "Sweetwaters".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu