Vic Anselmo prezentēs debijas albumu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šomēnes klajā nāks latviešu dziedātājas Vic Anselmo debijas albums "Trapped in a Dream", informēja dziedātājas pārstāvji.

Sākot no 10.oktobra, dziedātājas albums "Trapped in a Dream" būs pieejams visā Eiropā, savukārt 21.oktobrī Rīgā, mūzikas veikalā "Randoms", notiks albuma prezentācijas pasākums.

Albumu izplatīs vācu kompānija "Omniamedia".

"Vic Anselmo" ir dziedātāja un dziesmu autore, kas pārstāv "gothic/alternative" žanru. Pateicoties apbrīnojamai balsij un plašajam muzikālajam redzeslokam, "Vic Anselmo" ir atradusi savu, īpašu ceļu mūzikā. Viņas dziesmas ir ļoti juteklīgas un aizrauj ar smalkiem dinamiskiem kontrastiem un skaņu daudzveidību, turklāt mūziku papildina iespaidīgs skatuves imidžs.

"Vic Anselmo" ir pirmā Latvijas alternatīvās mūzikas pārstāve, kas ir zināma arī ārpus Baltijas valstīm.

Dziedātājai ir ļoti plašs muzikālais redzesloks, tāpēc viņa nevēlas, lai viņas mūziku saista ar kādu konkrētu stilu. Albumā atrodami smalki dinamiski kontrasti un skaņu daudzveidība.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu