Parisa Hiltone meklē labāko draugu (15)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā izvēlēties labāko draugu? Kādam tas prasa visu mūžu, bet citam labāko draugu tā arī neizdodas atrast. Parisa Hiltone izvēlējusies vieglu un ātru ceļu.

Kopš kādreizējā Parisas Hiltones draudzene Nikola Ričija aizņemta ar mātes pienākumiem, Parisai vairs nav labākā drauga. Nu skandalozā slavenība nolēmusi tam pielikt punktu. Lai atvieglotu sev šo procesu, Parisa vienuviet aicināja iesūtīt savus pieteikumus visus, kuriem interesē šāds statuss.

Interese izrādījās ļoti liela – pieteicās vairāk nekā 300 tūkstoši pretendentu. No tiem tika izraudzīti 16 sievietes un arī divi vīrieši. Tālākā izvēle jau notika kādā klubā Holivudas tuvumā. Kā tā noslēdzās, pagaidām nav zināms, taču noteikti nepaliks noslēpums – Parisas Hiltones labākā drauga izvēle kļūs par realitātes šovu, kas tā arī sauksies – „Parisas Hiltones Labākais draugs uz mūžiem.”

Pēc Parisas pašas teikā, viņas slavas dēļ, ikdienas dzīvē atrast draugu neesot viegli. Parisa Hiltone: „Tieši tādēļ bija jautri uzsākt šovu kā šis, lai iepazītu cilvēkus no visas Amerikas, lai satiktu cilvēkus ārpus Holivudas.”

Lai palielinātu intrigu, Parisa saka, ka ar jauno labāko draugu izveidojušās ciešas saites.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu