Nissan Juke ziemas testā (29)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Dīvainīti Nissan Juke dēvē par Qashqai mazo brāli, tomēr vienā ziņā tas ir pārāks - jaunajam modelim var uzstādīt visai dinamisko 1,6 litru turbo dzinēju ar 190 zirgspēkiem.

Latvijā Gada auto konkursā Nissan Juke saņēma visvairāk desmitnieku, un tika atzīts par sportiskāko konkursa automobili. Jautājums, par ko?

Uz šo jautājumu viegli atbildēt. Uz mirkli aizmirstiet Juke dīvaino ģīmi, piemiedziet acis – profilā tā ir izspļauta rallijreidu prototipa kopija, tikai divas reizes samazināta un motora jauda pret mašīnas izmēriem vispār nav maza – jau pieminētie 190 zirgspēki.

Sportiskas braukšanas piekritējiem tieši priekšpiedziņas modelis, iespējams, patiks labāk nekā 4x4, kuru var dabūt tikai ar bezpakāpju variatoru - Brīvkalnu trases piesnigušajos plašumos tas velk kā haskijs un luncina asti.

Tomēr Juke ir arī daži trūkumi, nu kā jau sacīkšu mašīnā – vāja redzamība uz sāniem un aizmuguri, maz vietas aizmugurē. Juke faktiski ir divvietīgs auto. Bagāžnieka arī praktiski nav, taču ja izņemtu grīdu, vietas tur būtu krietni vairāk.

Lai uzzinātu vairāk par Nissan Juke, tā elektroniskajiem gadžetiem, dažām niansēm, ko Nissan gadu gaitā varētu vēl uzlabot, un cenu, skaties VIDEO.

Komentāri (29)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu