Jauns seriāls - "Cerību iela 21" (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Seriāla galvenā vadlīnija būs mīlas trīsstūris, kur latviešu meitenei Līgai jeb Nacionālā teātra aktrisei Annai Klēverei nāksies saskarties ar divu brāļu mīlestību – jauno, simpātisko Dāvi, ko atveido Dailes teātra aktieris Intars Rešetins, un turīgo Ēriku, kura lomā iejūtas Nacionālā teātra aktieris Normunds Laizāns.

Seriālā lomas spēlē arī citi iemīļoti aktieri – Zane Burnicka, Rihards Lepers, Andris Makovskis, Jānis Paukštello un leģendārā Velta Skurstene.

Pirmajā seriāla sērijā - Līga dzēš piemiņas par līdzšinējo dzīvi, bet ne viņas māte Magda, kuras lomu atveido aktrise Gunta Virkava, ne brālis Normunds, kura tēlā iejuties aktieris Egils Viļumovs, nezina, kur Līga palikusi. Kā notikumi risināsies tālāk, uzzināsi, skatoties seriālu.

Vai sieviete spēj mīlēt divus vīriešus vienlaicīgi? Un vai brāļu attiecības mainās, ja starp viņiem nostājas sieviete? Jaunais seriāls "Cerību iela 21" – par dzīvi, mīlestību un cerībām – katru darba dienas vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai 19:30 kanālā LNT.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu