Svētdienas horoskops: 19. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 19. maijam.

AUNS

Neliels pavasara nogurums. Pavadi šo dienu rāmi savā nodabā, aizbrauc izstaigājies gar jūru, pa mežu vai parku. Nākamnedēļ darbi prasīs daudz enerģijas.

VĒRSIS

Svarīga attiecību tēma. Kaut kas nebūs īsti pa prātam, bet tad ir jārunā. Nepiekāpies tikai mīļā miera labad, un nejauc kopā mīlas un naudas lietas. Šodien kaut kas “jāsaliek pa plauktiņiem”.

DVĪŅI

Daudzkrāsaina emociju gamma un tu labi orientēsies situācijās un cilvēkos. Var izrādīties, ka kāds cenšas manipulēt. Ne ļaunos nolūkos, bet tomēr. Neklusē, ja ko tādu jūti.

VĒZIS

Vajag izkustēties! Vienalga – divritenis vai nūjas, vai sporta laukums vai jūras piekraste. Jebkāda aktīvā atpūta nāks par labu garastāvoklim un veselībai.

LAUVA

Ir brīvdiena, nekur nav jāskrien, nekas nav jārisina, taču prāts nemierīgs. Visticamāk, ka tam nav iemesla, taču labāk jutīsies, ja pārskatīsi jaunās nedēļas darbus.

JAUNAVA

Pozitīva diena un pavasarīgs noskaņojums. Nesteidzīgi apdarīsi saimniecības darbus, pačatosi ar radiem vai draugiem, aprunāsies ar mājiniekiem. Brīvajiem ļaudīm varbūt negaidīta iepazīšanās.

SVARI

Sazinies ar mīļiem cilvēkiem, uzklausi, atbalsti, pažēlojies, ja vajag. Tā ir lieliska sajūta, kad līdzās ir savējie, uz kuriem vienmēr var paļauties.

SKORPIONS

Pievērsies saimniecības darbiem: kārto, remontē, izdaiļo. Iesaisti darbos arī mājiniekus. Un - uzklausi savas atvasītes. Ja viedokļi atšķiras, tad diskutējiet. No tā iegūs abas puses.

STRĒLNIEKS

Āra terases vilina un tikšanās ar draugiem arī. Izbaudi šo dienu labā kompānijā. Bet sirdslietu jomā atceries, ka attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās krāšņi uzplauks.

MEŽĀZIS

Velti laiku ģimenei. Tuviniekiem būs nepieciešams tavs atbalsts un tu jutīsies labāk, ja dalīsies savās pārdomās. Par labu nāks kopīgs izbrauciens vai sportiskas aktivitātes.

ŪDENSVĪRS

Pievērsies spodrības un āra darbiem. Iesaisti tajos visu ģimeni un sarīko talku kopā ar draugiem. Pēc darba – jautri dārza svētki vai ballīte. Vislabāk jutīsies mīļu, tuvu cilvēku lokā.

ZIVIS

Šodien parūpējies par savējiem, palutini ar gardu maltīti, pārkārto un izdaiļo interjeru. Būs prieks pašam un ģimenei. Pievakarē baudījums no labas filmas vai grāmatas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu