Holivudas raganas (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nelīdzsvarotas huligānes vai vienkārši savādas dumpinieces... Tur, kur parādās viņas, sākas problēmas! Tāpēc ne velti viņas visas ir ieguvušas iesauku “ragana”.

Žurnāls “ELLE” ir apkopojis Holivudas raganu topu!

Pink

Viņa izceļas ar savu dumpinieciskumu un drosmi jebkuru, kad vien sirds vēlas, pasūtīt pie visiem velniem. “Kautrība un maigums nav manas stiprās puses,” publiski paudusi popdīva Pink. Dziedātājas skandalozitāti neslēpj arī viņas suņa vārda izvēle - Fakeris (Fucker - angļu val. “drāzējs”). “Vecumdienās es būšu dikti kašķīga vecene, kas uz visiem bļaus un ķērks par pazudušām cigarešu paciņām,” apgalvo Pink.

Kortnija Lova

Kortnijas grēku sarakstu spilgti rotā vārdi “sekss”, “narkotikas” un “rokenrols”. Soda kvītis tūkstošiem dolāru vērtībā, piespiedu ārstēšanās, vecāku tiesību atņemšana – tas ir vien iesākums viņas skandalozajam dzīvesveidam. Tomēr tas netraucēja Kortnijai atņemt lomu filmā “Lovelace” pašai Andželinai Džolijai.

Kristīna Ričija

Kristīna Ričija nekad dzīvē nav mācījusies aktiermākslu, tāpēc pilnīgi iespējams, ka savās raganu lomās viņa nemaz netēlo. “Kristīnas acīs sēž pats velns,” par viņu izteikusies amerikāņu prese.

Lilija Alena

"Ko jūs tā skatāties?! Es jau kopš četrpadsmit gadiem protu kārtīgi ballēties!” jaunā mūzikas zvaigzne kliedz uz žurnālistu, kurš, atnācis uz interviju, atrod Liliju guļam zem galda pēc vētrainas nakts. Žurnālista vietā mēs gan muktu, ko kājas nes, jo vēl nesenā pagātnē tika ziņots, ka Alena smagi piekāvusi kādu paparaci fotogrāfu.

Keita Mosa

Kurš gan nezina Keitu Mosu? Jā, viņu var vien apbrīnot, kā viņa spēj, neievērojot likumus un sabiedriskās normas, vienmēr būt slavas virsotnē. Cik gan ātri tiek piedots viss un aizmirsts! Ragana ar maigām jēra acīm.

Emija Vainhausa

Skandalozā Pīta Dohertija sieviešu variants – tā Emiju dēvē masu mediji. Domājams, ka šeit komentāri lieki, jo šīs būtnes vārds un stils izsaka visu raganīgo.

Lusija Lu

“Man patīk pirkt dārgas un ekskluzīvas lietas, jo šīm tām ir citādāka un interesantāka smarža. Laikam jau tāpēc man nav arī puiša,” par sevi prot pasmieties aktrise Lusija Lu. Lai gan Lusija prot jokot, viņa prot arī zvērīgi kauties, ne reizi vien noliekot vīrieti uz lāpstiņām.

Lindsija Lohana

Kino, dezintoksikācija, kino, dezintoksikācija – šādā ritmā meitene dzīvo jau divus gadus. Nesen aktrise iegādājās sev sunīti, uzsverot, ka, iespējams, tagad viņa ballēsies mazāk. Kā smej dzeltenā prese, tad jau ātrāk sunītis kļūs par kokaīnatkarīgo.

Dženifera Lopesa

Spīdoša karjera, perfekti sievišķīgs augums, brīnišķīgi honorāri, bērnības sapņa piepildījums – aktrises karjera un vēl tagad izdevusies laulība un dvīņi! Viss kā pēc plāna, kas reti kad dzīvē gadās... vienīgi, protams, raganām!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu