Passat kā pieklājīgs auto ar labu reputāciju (25)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Viens no iecienītākajiem vidējās klases automobiļiem ir Volkswagen Passat. Nupat iznākusi 37 gadu laikā 15 miljonos eksemplāru izlaistā Passat septītā paaudze.

Par jauno Passat jau ir runāts iepriekš, ir zināms, gan cik tas maksās, gan arī tas, kādus motorus tam varēs izvēlēties. Tādēļ raidījumā "Auto ziņas" šoreiz apskatīts, ko no plašās aforismu pasaules var piemērot automobiļiem un šajā gadījumā - tieši vācu vidējās klases modelim, ko izlaiž jau kopš 1973. gada un kurš ir iemantojis visai labu reputāciju.

"Laba slava ir svarīgāka par skaistu seju." Šis aforisms tieši raksturo Passat, kuram reti velta apzīmējumu skaists. Skaisti ir, piemēram, Alfa Romeo, Ferrari, Jaguar, bet Passat drīzāk ir atturīgs, pieklājīgs un gandrīz prestižs, ko arī norāda Volkswagen koncernā.  

Lai uzzinātu vairāk par jauno VW Passat un aforismiem, ko var attiecināt kā uz cilvēkiem, tā automobiļiem, skaties VIDEO.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu