Hjū Hefners gandrīz nomiris seksa rotaļu laikā (44)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Žurnāla "Playboy" radītājs Hjū Hefners atklājis, ka viņš gandrīz visu savu laiku pavada gultā, turklāt nesen gandrīz nomiris seksa rotaļas laikā.

83 gadus vecais mediju moguls savu gultu atstājot iespējami reti, tajā cenšoties paveikt visdažādākās aktivitātes.

"Mans vērtīgākais īpašums ir mana grozāmā apaļā gulta. Man nav vakariņu ballīšu, es ēdu vakariņas gultā. Es atpūšos gultā kopā ar savām meitenēm, vienkārši skatoties filmas un labi pavadot laiku," stāstījis leģendārais pleibojs. "Ja man ir jāuzcērtas, es uzvelku pidžamu."

Hefners arī atklājis, ka nesen gandrīz nomiris, seksa rotaļas laikā aizrijoties ar seksa rotaļlietu. "Brīdis, kad visvairāk biju pietuvojies nāvei? Nu bija tāds brīdis, kad seksa laikā ar četrām meitenēm es gandrīz noriju "Ben Wa" bumbiņu," pastāstījis sirmais Hefners, kuram patlaban ir romantiskas attiecības ar vairākām modelēm - 23 gadus veco Kristalu Harisu un 19 gadus vecajām dvīnēm Karisu un Kristīnu Šanonu.

Kā jau ziņots, Hefners 11 gadus pēc attiecību pārtraukšanas septembrī oficiāli izšķīrās no savas otrās sievas, modeles Kimberlijas Konrādas.

Žurnālam "People" Hefners atzina, ka neizslēdz iespēju apprecēties arī trešo reizi. "Diez vai tas notiks, jo šajā ziņā man nav pārāk veicies. Taču viss ir iespējams," viņš piebilda.

Komentāri (44)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu