TVNET - iemīļotākais medijs portāla Draugiem.lv lietotājiem (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv

2. decembrī Draugiem.lv prezentēja pirmo objektīvo topu Draugiem.lv lapu vēsturē, kur pēc dažādiem kritērijiem tiek noteiktas labākās, interesantākās un portāla lietotāju iemīļotākās lapu vietnes.

Mūsu sirdis aiz prieka pukst ātrāk, redzot, ka lasītāji novērtē mūsu čakli veidotās ziņas. Portāls TVNET lepojas ar godpilno sesto vietu novembrī, turklāt visaugstākajā pozīcijā starp visiem sabiedriskajiem medijiem. Pirmo vietu ieņem "Gutta", otro "Ķekava", bet trešajā ierindojas "Studentu Banka".

Topā iekļautas tikai tās lapas, kas ir ieguvušas apstiprinājuma zīmi "oficiāla lapa" un sasniegušas vismaz 200 sekotāju robežu.

Lapu tops sastādīts, pamatojoties uz četriem dažādiem kritērijiem, katru ar 25% svaru galarezultāta noteikšanā. Veidojot topu, kā viens no būtiskiem ir ieviests lojalitātes kritērijs, kas apliecina interesi un spēju strādāt ar šo rīku ilgtermiņā.

Foto: draugiem.lv

Kā ziņo Draugiem.lv info, topa rezultātu pamatā ir četri dažādi kritēriji: Augšana, Lojalitāte, "Runā" ietekme un Auditorija. Augšanas kritērijs tiek rēķināts pēc lapas sekotāju procentuālā pieauguma, ņemot vērā kopējo lapas sekotāju skaitu. Lojalitātes mērījums tiek izmantots, lai izceltu tās lapas, kuras ar saviem sekotājiem strādā ilgtermiņā. Jo vairāk lapu apmeklē sekotāji "ar stāžu", jo lapa atrodas augstāk topā. Šajā kritērijā tiek ņemts vērā arī tas, cik bieži konkrētā mēneša ietvaros katrs sekotājs apmeklē lapu. "Runā" ir viena no iespējām, kā komunicēt ar lapas apmeklētājiem ikdienā. Ja lapas "Runā" saturu cilvēki iesaka tālāk, tas ir viņiem vērtīgs. Šajā kritērijā tiek ņemts vērā "Runā" ierakstu ieteikšanas skaits un pašu "Runā" ierakstu skaits. Auditorija ir būtisks kritērijs, jo ne visi lietotāji, kas apmeklē lapas, kļūst par to sekotājiem, arī šo apmeklētāju skaits tiek iekļauts topa aprēķinos.

TVNET atgādina: līdz 2010. gada 15. decembrim piesakoties par TVNET sekotāju portālā Draugiem.lv, jebkuram sekotājam ir iespēja laimēt "Samsung Galaxy Tab" planšetdatoru. Skaties pievienoto saiti resursos un piesakies, kā arī neaizmirsti ieteikt šo konkursu saviem draugiem!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu