Duļevska un Ulme piedalīsies mežonīgā skrējienā Alpos (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis/TVNET

No 28.septembra Latvijas Televīzijas 7.kanālā būs skatāms jauns azartisks realitātes piedzīvojumu šovs "Mežonīgais skrējiens", kurā piedalīsies TV seja Jana Duļevska, žurnāliste Una Ulme un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki.

Šovā piedalīsies 14 Latvijas uzņēmumu komandas, kuru kapteiņi būs Latvijā populāri cilvēki. Jaunajā šovā piedalīsies "Platformamusic.lv" komanda kopā ar Robertu Klimoviču, "Lursoft" komanda kopā ar Ansi Klintsonu, "Workingday" komanda kopā ar Māri Šveiduku, "Primekss" komanda kopā ar Janu Duļevsku, Katastrofu medicīnas centra komanda kopā ar Unu Ulmi-Silu, "GE Money Bank" komanda kopā ar Jāni Vingri, "Narvesen" komanda kopā ar Marku no grupas "Double Faced Eals" un citi. "Mežonīgais skrējiens" tiks rādīts 13 raidījumos, un tā fināls, kurā sacentīsies divas stiprākās komandas, norisināsies Alpos, kur dalībniekiem būs jāsasniedz kāda no Alpu virsotnēm. Lai nokļūtu līdz finālam komandām, būs jāpārvar visdažādākie šķēršļi, jādemonstrē fiziska izturība un arī stratēģiskā domāšana. Jaunā realitātes šova mērķis ir atdzīvināt vispārēju piedzīvojumu garu un apliecināt, ka arī biroju darbinieki var pārvarēt sevi un izturēt "Mežonīgo skrējienu" līdz galam.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu