Djego Maradona drīz kļūs par vectētiņu (2)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Madrides futbola kluba "Atletico" uzbrucējs Serhio Aguero atklājis, ka argentīniešu futbola leģenda Djego Maradona kļūs par vectētiņu, jo bijušā Argentīnas izlases futbolista meita Džannīna gaida savu pirmo bērnu.

Bērna tēvs ir Aguero, kurš otrdien Pekinas olimpisko spēļu vīriešu futbola turnīra pusfinālā Argentīnas izlases sastāvā guva divus vārtus spēlē pret argentīniešu galvenajiem sāncenšiem - Brazīlijas izlasi.

Par Maradonas meitas grūtniecību jau kādu laiku klīst baumas Argentīnas presē, un tagad tās guvušas apstiprinājumu, kad Aguero pēc pirmo vārtu gūšanas nodemonstrēja, ka Džannīna ir stāvoklī, sūkādams savu īkšķi.

"Jā, tas bija domāts bērna knupītis, jūs visi to redzējāt. Tas bija domāts bērnam, ko mēs gaidām," viņš sacīja pēc spēles. "Es veltīju šos vārtus Džannīnai un visai manai ģimenei, kas šo spēli skatījās mājās. Es pēc viņiem ļoti ilgojos."

Maradona, kas arī ieradies Ķīnā un seko līdzi savas valsts izlases spēlēm no VIP ložām, neslēpa savu lepnumu par topošo znotu.

"Es esmu ļoti lepns, ka man ir znots, kas ir spējīgs spēlē pret Brazīliju gūt divus vārdus, kā arī vēl nopelnīt savai komandai 11 metru soda sitienu," asarām acīs teica leģendārais futbolists. "Es nevarētu būt vēl laimīgāks."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu