Kantāne dalās atmiņās: vai tiešām Lilitai Bērziņai pietrūcis lomu, ko spēlēt?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ik svētdienas vakaru Jānis Ozols 360TV skatītājus tuvāk iepazīstina ar kādu no Latvijas kultūras leģendām jeb dižgariem, bez kuriem nav iedomājama mūsu kultūra. Raidījuma «Latvijas kultūras leģendas» ietvaros ikvienam ir iespēja labāk iepazīt it kā tik zināmās personības kā Lilitu Bērziņu, Edgaru Liepiņu, Ēvaldu Valteru, Veltu Līni, Kārli Zariņu, Eduardu Pāvulu un Elzu Radziņu.

«Latvijas kultūras leģendas» pamata doma ir iepazīstināt 360TV skatītājus ar konkrētās svētdienas aplūkoto personību no dažādām šķautnēm – ne tikai par viņa profesionālajām gaitām, bet arī uzzināt vairāk par šo cilvēku kā personību, kā indivīdu. Ik svētdienu var ieklausīties dažādu cilvēku stāstos, kas dzīves laikā bijuši saistīti ar kultūras leģendu. Šis ir veids, kā parādīt, ka kultūras dižgari bija ne vien uz skatuves mīlētas izcilības, bet arī cilvēciskas būtnes ar savām vājībām, īpatnībām, rakstura spēku un daudzām citām īpašībām.

17. aprīļa vakarā visa uzmanība tika veltīta aktrisei Lilitai Bērziņai. TVnet lasītājiem iespējams uzzināt kādu epizodi no aktrises dzīves, kad viņa atradusies šaubu jeb pārdomu mirklī par viņai piešķirto lomu daudzumu. Aktrise Ausma Kantāne raidījuma skatītājiem uzticējusi stāstu par Lilitu Bērziņu un kādu piedzīvojumu, kas gadījies atpakaļceļā no viesizrādes. Šā stāsta galvenā esence - vai tiešām Lilitai Bērziņai pietrūcis lomu, ko spēlēt? Par to šajā raidījuma fragmentā!

Turpmākajās nedēļās gaidāmi stāsti par Edgaru Liepiņu, Ēvaldu Valteru, Veltu Līni, Kārli Zariņu, Eduardu Pāvulu un Elzu Radziņu.

Iegriezies 360TV un skaties «Latvijas kultūras leģendas» ik svētdienu plkst. 21.00!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu