Modes un stila ziņas: Kleinas plānotājs, Japāna, šokolādes butiks, Moschino Love

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Īsumā par modes un stila jaunumiem, kas šobrīd ir aktuāli Latvijā! Jaunākie veikali, kolekcijas un vēl, un vēl...

Japāņi ienāk Rīgā

Rīgā tika atklāts Latvijā pirmais mājas un ķermeņa kosmētikas zīmola Rituals veikals, kas piedāvā plašu un kvalitatīvu produktu sēriju, ko raksturo gadsimtos pārbaudītas sastāvdaļas, krāšņs dizains un pārsteidzoši aromāti emocionāli piepildītiem dzīves mirkļiem. Tā kā zīmola filozofija aicina saskatīt laimi arī mazās un šķietami ikdienišķās lietās, arī jaunā veikala atklāšanas pasākums noritēja mierpilnā, japāņu kultūras iedvesmotā gaisotnē, ko īpaši paspilgtināja ne vien telpu vizuālais noformējums ar gaumīgiem austrumu zemju elementiem, bet arī geišas un samuraja apģērbos tērptie viesmīļi. Tāpat svinīgā pasākuma atmosfēru piepildīja arī īpaši izmeklēta japāņu tradicionālās mūzikas izlase, kā arī smalka tējas ceremonija, kuras ietvaros viesi varēja iepazīties ar aromātisko Rituals tēju sortimentu.

Agnese Kleina prezentē savu jauno plānotāju

Latviešu dizaineru un zīmolu konceptveikalā Paviljons norisinājās pasākums, kurā savu ceturto plānotāju prezentēja modes žurnāliste, grāmatžurnāla Benji Knewman galvenā redaktore Agnese Kleina. Kleina ikgadējo plānotāju izdod jau kopš 2011. gada.

Pašmāju zīmols «Karla» nāk klajā ar pirmo bērnu aksesuāru kolekciju

Latvijas «handmade» nišā startē jauns, daudzsološs zīmols «Karla», kas piedāvā oriģinālus, tepat ražotus aksesuārus zīdaiņiem, mazuļiem un vecākiem. Visu decembri jaunā bērnu aksesuāru kolekcija būs apskatāma tirdzniecības centra «Domina Shopping» Ziemassvētku tirdziņā. Pēdējā laikā strauji uzplaukst vietējo bērnu apģērbu un aksesuāru zīmoli, un pie nišas debesīm «uzspīdējis» arī jauns pašmāju uzņēmums – «Karla». Jaunais zīmols dzima kā māmiņas vēlme mazuļa gaidīšanas laikā siltās sajūtas ietērpt fiziskā materiālā. Zīmola pamatā ir pamatvērtību esence – kvalitāte, komforts un lakonisks dizains. Visi izstrādājumi –zeķītes, cepurītes, cimdiņi un citi aksesuāri gan bērniem, gan vecākiem, ir simtprocentīgs roku darbs. Ar īpašām rūpēm par mazākajiem valkātājiem aksesuāri tamborēti no rūpīgi izvēlētiem materiāliem, kas iegādāti Eiropā – suri bērnu alpakas, kazlēna mohēras, vilnas, merino vilnas dzijas, kas apdarinātas ar kvalitatīvu mākslīgo kažokādu.

Love Moschino butika atklāšana

Tirdzniecības kompleksā Spice norisinājās populārā itāļu modes zīmola Love Moschino butika atklāšana, kuras ietvaros ikviens interesents varēja aplūkot oriģinālās zīmola apģērbu un aksesuāru kolekcijas. Love Moschino apģērbu sērija pirmo reizi parādījās 1987. gadā zīmola Moschino Jeans ietvaros, atspoguļojot stilistisko filozofiju un ikoniskos motīvus, kas vienmēr raksturojuši modes namu. 2008.-2009. gada rudens/ziemas pre-collections sievietēm un vīriešiem iezīmēja turpmāku zīmola attīstību, un arī nosaukums tika nomainīts uz Love Moschino. Nosaukuma transformācija akcentē, ka kopējais stils vairs nekoncentrējas tikai uz džinsu tēmu, bet arī piedāvā citas dažādu apģērbu un aksesuāru kategorijas. Love Moschino gatavo apģērbu kolekcijas papildina dažādas aksesuāru sērijas. Somas, kurpes, piekariņi, saulesbrilles, rokaspulksteņi un nelieli ādas izstrādājumi ir kļuvuši par must-have precēm un neaizstājamiem vīriešu un sieviešu garderobes un stila elementiem.

Atklāj ekskluzīvu šokolādes butiku

Šā gada vasarā tirgū sevi pieteica ekskluzīvs šokolādes produktu zīmols NelleUlla - zīmols, kas ražo garšām, smaržām un krāsām bagātas, pārsteigumu pilnas trifeles un citus šokolādes gardumus no īstām dabas veltēm. Rīgā, Audēju ielā 1, tiek atklāts «šovrūms» jeb zīmolveikals, kurā iespējams iegādāties visu jaunā zīmola NELLEULLA produkciju un iepazīties ar piedāvāto franšīzes modeli. Ieejot veikalā, rodas sajūta, ka zīmolam ir ļoti daudz detaļu un pārsteigumu, no kuriem neviens nav radīts nejauši. Visam ir pamatojums un stāsts – zīmola sauklis ir «šokolāde no meža», tādēļ veikalā ir skaidri redzams un jūtams Latvijas mežs un koks – visas mēbeles ir izgatavotas Latvijā, tāpat kā NELLEULLA produkcija.

3 wind knots jaunums, rotaslietas ar sargeņģeļiem: «Eņģeļa paraksts»

Ikvienam ir nepieciešams savs sargeņģelis, kāds, kuram ticēt, gūt iedvesmu, mīlestību un spēku. Eņģelis atgādinās, ka ikviens esam neatkārtojams un vienreizējs. Tas iedrošinās virzīties uz priekšu un pārvarēt bailes. Katrs no mums var piemeklēt savu sargeņģeli, kurš kļūs par uzticamu sabiedroto ikdienas gaitā. Tāpat šīs rotiņas ir lielisks veids, kā iepriecināt Tavus draugus - dāvājot tiem eņģeli, kas simbolizē rūpes un aizsardzību. Rotās šie četri eņģeļi attēloti ar ļoti askētisku simbolu palīdzību, kas pielīdzināmi eņģeļu parakstiem. Šādi simboli jau izsenis veidoti, izmantojot matemātisku shēmu, kas balstīta uz planētu izvietojumu, kā arī ciparu un burtu savstarpēju saistību. Tādā veidā katrs stilizēti mūsdienīgais eņģeļa simbols jau simtiem gadu nes sevī eņģeļa galvenās īpašības un sūtību. Apliec rotu un ļaujies, lai arī Tavs sargeņģelis ienes Tavā un tuvinieku dzīvē vēl vairāk mīlestības, iedvesmas un aizsardzības!

Rīgā durvis vēris jau otrais KATANA BOUTIQUE modes konceptveikals

Nepilnu gadu pēc uzlabotā Jūrmalas butika atklāšanas durvis vēris jau otrais KATANA BOUTIQUE modes konceptveikals, kas vairāk nekā 30 dažādu ekskluzīvu zīmolu produkciju tagad ļauj iegādāties arī pašā Rīgas centrā, jau laikus sagatavojoties garajai ziemas sezonai. Kā ierasts, līdzās pieprasītajiem ārzemju modes zīmoliem, jaunais KATANA BOUTIQUE veikals piedāvā arī iecienītākās pašmāju dizaineru kolekcijas, no jau labi zināmajiem Anna Led, Alexandra Westfal, Artis Stamguts, Coo Culte, Ladiga, Dace Bahmann, Qoo Qoo un YAYOI zīmoliem līdz pat Art Jam, Mandronova, Tagil, IN by Inga Nipane, Koshkova, Roman Straupman, Christiana Laure, Vinette, Cinnamons, Diives Jewelry, Sildare Jewelry, Keita, I’m Your Bag un Katana kolekcijām, kas piedāvā pamanāmus un aktuālus dizainus ikvienai gaumei.

Lauma Lingerie jaunās kolekcijas: Charleston, Silk Rose, Adore un Elisabeth

Baltijas vadošais apakšveļas zīmols Lauma Lingerie ziemas sezonā piedāvā plašu kolekciju klāstu, kas pārsteigs daiļā dzimuma pārstāves arī ar pavisam atšķirīgām gaumēm. Izsmalcināta skaistuma cienītājas noteikti vienaldzīgas neatstās viena no zīmola spilgtākajām kolekcijām Charleston, kas piedāvā visplašāko modeļu daudzveidību. Šajā kolekcijā maiga krēmkrāsa papildina klasiski melno, radot krāsu gammas veiksmīgu harmoniju un līdzsvaru. Veļa tiek papildināta, izmantojot sīkas detaļas un smalkas nianses - zīda lentes, krokotas maliņas un dažādas tekstūras. Silk Rose - eleganta kolekcija no elastīga austa satīna un izšūtām mežģīnēm. Kolekcijā izšuvums tiek kombinēts ar elastīgu austo satīnu, kam piemīt izsmalcināts zīda mirdzums. Kolekcijā izmantots īpašs aksesuārs - lentīte ar smalku metāla aplikāciju, kuras ziediņš atkārto mežģīnes izšuvuma zieda formu. Kolekcija tiek piedāvāta divās ļoti atšķirīgās krāsu gammās: harmoniskā un kontrastainā. Adore - grezna svētku kolekcija. Tajā izmantotā materiāla apdrukas zīmējums imitē zelta un dārglietu bagātību. Krāšņs papildu sortiments: smalks zeķturis, izsmalcināta grācija ar viegli caurspīdīgām melna tīkliņa detaļām, kā arī grezns garais naktskrekls. ELISABETH - eleganta ikdienas kolekcija brūnganā - īru kafijas tonī. Kolekcija no satīna ar elegantu mirdzumiņu un izaustu smalku ziedu rakstu. Ideāla, baudot īru kafiju ziemas pēcpusdienā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu