Planētas seksīgāko vīriešu tops (60)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu populārais izdevums "People" publiskojis 2010. gada planētas Zeme seksīgākos vīriešus. Topa augšgalā izvirzās Raiens Reinolds, 34 gadus vecs kanādiešu izcelsmes aktieris, kuru pratusi novērtēt un apprecēt seksīgā aktrise Skārleta Johansone.

Reinolds kļuva populārs ar lomām seriālos „Slepenās lietas” un „Odiseja”, kā arī vairākās komēdijās, tostarp filmā "Bildinājums", kur spēlēja kopā ar populāro Holivudas aktrisi Sandru Buloku. Raiens jau figurēja seksīgo vīriešu topā 2007. gadā, tiesa, togad pirmā vieta tika aktierim Metam Deimonam.

Žurnāla "People" topa seksīgākie planētas vīrieši

Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA

7. Džo Manganello

Foto: AFP/LETA

 9. Džese Viljams

Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA
Foto: AFP/LETA

Žurnāls "People" šo topu sastāda jau 25 gadus. Pirmā seksīgāko planētas vīriešu topa augšgalā bija austrāliešu aktieris Mels Gibsons. Vairākas reizes šis tituls piederējis arī Harisonam Fordam. Divreiz par seksīgākajiem topā nodēvēti aktieri Breds Pits, Džonijs Deps un Džordžs Klūnijs. Vienīgais vīrietis, kurš nebija saistīts ar kinoindustriju, bijis Džons Kenedijs juniors.

Komentāri (60)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu