Latvijā lielākais Adventes vainags - izstādē Ziemassvētku gaidās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par godu ziedu salona Linda 20 gadu jubilejai tirdzniecības centrā Spice Home tika atklātas krāšņa un vērienīga Ziemassvētku dekoru izstāde. Izstādē Ziemassvētku gaidās no 15. līdz 28. novembrim būs apskatāms grandiozākais Adventes vainags Latvijā, kura diametrs ir 5 metri, un 100 citas Ziemassvētku kompozīcijas, ko veidojuši profesionālie ziedu salona Linda floristi.

Ziemassvētku dekori veidoti no dzīviem augiem, skujeņiem un svecēm. Izstādes apmeklētāji varēs smelties iedvesmu un radošas idejas svētku sajūtas radīšanai savās mājās.

Rigonda Birķe, ziedu salona Linda līdzīpašniece, atklāj: „Floristikā galvenais ir emocijas un mīlestība pret dzīvajiem ziediem. Mūsu veikalu tīkla 20 gadu jubilejā vēlamies dalīties ar mīlestībā pret ziediem un floristikas mākslu, vairot prieku un radīt pirmssvētku noskaņu, kā arī rosināt idejas mājokļa dekorēšanai.”

Ziemassvētku dekoru izstādes Ziemassvētku gaidās apmeklētājus iedvesmos Adventes vainagi no maziem lapegļu čiekuriem, mūžzaļiem skujeņiem, čiekuru bumbas un filcēšanas tehnikā veidoti Ziemassvētku simboli. Īpaši bērniem - no salmu bumbām veidoti milzīgi sniegavīri! Izstādē varēs smelties idejas eglīšu rotāšanai ar pašdarinātām rotām, kompozīcijām šķīvjos un telpu dekoriem no dzīviem ziediem un zaļumiem.

Floristu darba augļus redzēsiet, atnākot un novērtējot izstādi t/c Spice Home (tieši pretī tirdzniecības centram Spice, Lielirbes 29) laikā no 15. novembra līdz 28. novembrim katru dienu no pl. 10.00 līdz 21.00, svētdienās no pl. 10:00 līdz 20:00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu