Iespējams, Kurņikova kļūs par māti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šķiet, par māmiņu visai drīz kļūs arī pazīstamā krievu tenisiste un dziedātāja Enrikes Iglesiasa draudzene Anna Kurņikova, vēsta ārvalstu prese.

Kurņikova un Iglesiass kopā ir jau astoņus gadus. Kopš abi ir pāris, prese vairākkārt rakstījusi par viņu šķiršanos, par to, kā dziedātājs draudzeni krāpis, un pat apspriedusi viņa netradicionālo orientāciju. Taču, neskatoties uz to visu, Anna un Enrike joprojām ir kopā un, visticamāk, gatavojas kļūt par vecākiem.

Pavisam nesen pārītis kopā atpūtās uz jahtas un, kā novērojuši paparaci, nepārtraukti maigojušies un skūpstījušies. Turklāt Annai, kura visu laiku sevi uztur perfektā formā, bijis manāms apaļš vēderiņš. Protams, tā būtu varējis izskatīties neveiksmīgi izvēlēta apģērba dēļ, taču, ņemot vērā, ka tenisiste bija tērpusies visai pieticīgā bikini, par viņas jauno stāvokli nevarētu būt nekādu šaubu.

Vēl jo vairāk: viņas iespējamo grūtniecību apstiprina šova "The Biggest Loser" pamešana (tajā zvaigzne palīdzēja cilvēkiem cīnīties ar lieko svaru). Vai tiešām Anna būtu devusies dekrēta atvaļinājumā?

Pati sportiste mātes lomai esot bijusi gatava jau sen. Reiz intervijā amerikāņu žurnālam "Women’s Health" viņa visai atklāti paziņoja: "Es gribu bērnus – vai nu savējos, vai adoptētus! Man patīk rūpēties par citiem." Tādēļ cerams, ka beidzot piepildīsies Annas sapnis kļūt par māmiņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu