Visockis tiks atdzīvināts kino (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Krievu jaunais režisors Igors Vološins sācis darbu pie filmas par Vladimiru Visocki "Melnais cilvēks", kurā viņš ar datorgrafikas palīdzību plāno atdzīvināt krievu mūzikas un kino leģendu, kas aizgāja mūžībā astoņdesmito gadu sākumā.

"Pirmo reizi Krievijā mēs gribam izmantot jauno datortehnoloģiju, kas ļauj "atdzīvināt" cilvēku, izmantojot viņa fotogrāfijas," atklāja Vološins. "Pie mums pagaidām šādu tehnoloģiju nav, un tagad mēs pārrunājam sadarbības iespēju ar Prāgas speciālistiem un amerikāņu kompānijām."

Režisors paskaidroja, ka filmas priekšdarbi jau sākušies. Scenārija autors ir Visocka dēls Ņikita, ar kuru režisors jau devies uz Taškentu, kur daļēji notiks filmas darbība. "Šobrīd mums eksperimentālais periods, izmēģinām dažādas lietas, skatāmies," piebilda Vološins.

Pēc viņa vārdiem, ideja par datorizētu dubultnieku radās jau pašā sākumā. Filmā darbosies arī reāls aktieris, kurš pagaidām nav izvēlēts. Iepriekš izskanējuši minējumi, ka Visocki varētu spēlēt Vladimirs Maškovs, Vladimirs Vdovičenkovs vai Sergejs Bezrukovs.

Filmas darbība norisināsies septiņdesmitajos gados, un, pēc Vološina vārdiem, tā aptvers milzīgu un ļoti dramatisku Visocka dzīves daļu.

Vološina pirmā filma "Nirvāna" pagājušajā gadā ieguva kinofestivāla "Kinotaurs" balvu kā labākā debijas filma.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu