MINI atsakās no neveiksmīgajiem rodstera un kupejas modeļiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iepriekšējās paaudzes modeļu tapšanas gaitā MINI spieda gāzi grīdā un savu piedāvājumu papildināja ar vairākiem nebijušiem jaunumiem. Tagad, kad ir notikusi kārtējā paaudžu maiņa, MINI stratēģija atkal ir mainījusies un kompānija vairāk koncentrēsies uz pamata modeļiem, ko iespējams pārdot lielos apjomos, nevis nišas produktiem.

Tādējādi ir skaidrs, ka BMW grupā ietilpstošais britu zīmols turpmāk vairs nepiedāvās stilīgos, izskatīgos MINI rodsterus un kupejas. To aizvadītajā nedēļā Losandželosas auto šova gaitā amerikāņu auto izdevumam AutoGuide atklājis MINI USA produktu plānošanas vadītājs Patriks Makkenna. Pēc viņa teiktā, abi divvietīgie modeļi ir «noslēguši savu dzīves ciklu» un «nākamgad tiks izņemti no ražošanas».

Par kupejisko krosoveru Paceman tikmēr informācijas nav. Taču, kā norāda amerikāņu Autoblog, arī šis auto neizceļas ar diži lieliem pārdošanas apjomiem un tā ilgtermiņa nākotne ir diezgan biezā miglā tīta.

Atbilstoši jaunajai biznesa stratēģijai gaidāms, ka MINI turpmāk vairāk koncentrēsies uz bāzes modeļiem, proti, klasisko hečbeku, kurš tagad pieejams gan ar trim, gan piecām durvīm, un modeli Countryman. Šīs modeļu saimes kopumā veido apmēram 75 procentus no kopējiem MINI pārdošanas apjomiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu