Pagalmā eksplodē un sadeg «Baltic Taxi» automašīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Sesku ielas 11 pagalmā šonakt eksplodējusi un aizdegusies «Baltic Taxi» automašīna. «Plkst.2:55 ieslēdzās mašīnas signalizācija, un piecas minūtes vēlāk bija eksplozija,» raksta TVNET lasītājs Jānis. Video viņš sācis filmēt, kad jau bija ieradušies glābēji.

Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins TVNET pastāstīja, ka par notikušo ir saņemts iesniegums un sākts kārtējais kriminālprocess. Pagaidām aizdomās turēto saistībā ar dedzinātajām mašīnām policijai nav.

«Baltic Taxi» automašīnas degušas jau iepriekš.

«Baltic Taxi» pārstāvis Jānis Naglis TVNET informēja, ka šogad nodegušas jau sešas automašīnas.

Naglis norādīja, ka no daudzajām ierosinātajām lietām par uzbrukumiem uzņēmumam – šaušana, riepu duršana, dedzināšana un taksometru vadītāju fiziska ietekmēšana – jau gadiem atrisināta nav neviena.

«Mums rodas pamatots jautājums, kādēļ tā? Vai tā ir policijas neprofesionalitāte, ignorance, slinkums, vai vienkārši trula attieksme pret saviem pienākumiem? Ja policija netiek galā ar tik elementārām lietām kā automašīnu dedzināšana zem ieslēgtām novērošanas kamerām, tad kā tā domā tikt galā ar pieaugošajām problēmām citās jomās – organizēto noziedzību, starptautisko saistību rezultātā radītajiem bēgļu jautājumiem, pieaugošajiem terorisma draudiem?» vaicā Naglis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu