Slingu krelles

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Slingu krelles - tamborētas krelles, kas pēc krāsām tiek īpaši pieskaņotas slingu lakatiem (speciāli lakati, kuros nēsā mazuļus). Lietojums ļoti daudzpusīgs.

Pirmkārt, lai pati māmiņa būtu skaista un interesanta, tātad tādas krelles kalpos kā jauks aksesuārs. Otrkārt, krāsaina nodarbošanās mazulim. Bumbiņu nelīdzenā un grubuļainā virsma palīdzēs attīstīt sīko motoriku.

Ja nāk zobiņi, krelles var arī pagrauzt un pēc tam izmazgāt.

Krelles palīdzēs māmiņai un mazulim īsināt laiku transportā vai stāvot rindā. Palīdzēs arī atrisināt problēmu ar mazuļa rociņām barošanas laikā, kad mazuļi mēģina atrast jebko (māmiņas matus, apģērbu, ādu), lai nodarbinātu savas rociņas.

Kad mazulis būs paaudzies, krelles var noderēt dažādās attīstošās rotaļās - kreļļu pērlītes var saskaitīt, nosaukt krāsas, kā arī norādīt uz lielāko pērlīti vai mazāko.

Sastāvs: Koka pērlītes aptamborētas ar kokvilnas diegu. Viegli aizsienamas, savērtas uz izturīga, tamborēta diega un piemērojamas jebkuram izmēram.

TVNET sadarbībā ar dziju un sirsnīgu darinājumu salonu "HOBBYWOOL" (Vecrīga, Pils iela 6/www.uzadi.lv) un grāmatu apgādu ZVAIGZNE ABC rīko ideju konkursu “Stila lietas pašu rokām!”. Rokdarbi ir atkal modē – uzsver modes mākslinieki, tāpēc šis fotokonkurss var tapt par īstu modes stila lietu krātuvi, kur smelties idejas.

Turklāt, ja esi idejas autore, vari tikt pie patiesi noderīgām balvām no veikaliņa "HOBBYWOOL" vai padomu grāmatas rokdarbu pasaulē no apgāda "Zvaigzne ABC"!

Tiks vērtēti ne vien sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbi (džemperi, kleitas, korsetes, vestes, svārki, topi, vestes utt.), bet arī aksesuāri (cepures, cimdi, zeķes, somiņas, rotaslietas utt.) un mājlietas (sedziņas, galdauti, glezniņas, spilveni utt.). Lieliski, ja mūs pārsteigsi arī ar mājdzīvnieku apģērbu vai rotaļlietu idejām. Jo oriģinālāk, jo labāk!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu