Armands Puče: latviešu sievietes ir stipras, ļoti stipras!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 5. aprīlī, televīzijas «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» studijā viesos gaidāms sporta žurnālists, TV raidījumu vadītājs, vairāku grāmatu autors, fotogrāfs, precējies, divu bērnu tēvs Armands Puče. Pēc sarunas ar viņu paliek sajūta, ka viņš ir teju pēdējais mohikānis – pēdējais romantiķis uz šīs pasaules!

Lai gan Armands ir ļoti noslēpumains un cieši sargā visu, kas saistās ar viņa sievu un ģimeni, tomēr viņš lieliski ļauj nojaust, kādi ir viņa priekšstati par to, kas ir attiecības, ģimene un īstas vērtības. Starp citu, viņš ar savu sievu ir pazīstams no 1. klases, abi draudzējas kopš 9. klases, apprecējās, kad Armands bija 18 gadus vecs, un abi ir kopā joprojām.

Armanda sieva ir viņa pirmā un vienīgā mīlestība.

Sarunas laikā atklātais liek aizdomāties par to, kas ir patiesi būtisks, kam īsti ir vērtība, cik būtiskas ir cieņpilnas attiecības un cik svarīgi ir atrast savu īsto otro pusīti.

Tāpat sarunā ar Armandu tiek runāts par viņa sarakstītajām grāmatām un nākotnes iecerēm. Šova vadītāji interesējas, kādēļ viņš nav uzrakstījis nevienu grāmatu par sievietēm, un Armands apjūk, tā arī nespējot rast atbildi uz šo jautājumu. Sarunas gaitā tiek aizskarts arī jautājums par Armanda pārciesto slimību – vēzi un to, ko tā ir mainījusi viņa dzīvē un uz kādām pārdomām viņu ir mudinājusi. Ieklausieties šajā sarunā – tā ir pilna vērtīgu atziņu un mudina uz svētīgām pārdomām.

Sarunu šovs «Starp mums runājot» ik otrdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

Citāti no sarunas ar Armandu Puči

Es kopumā esmu kārtības piekritējs.

Cieņa pret sievieti ir tas, kas nosaka attiecības kopumā. To ieliek ģimenēs.

Tētis ir rādījis piemēru.

Par attiecībām: Kā dārzā – ir jāstrādā smagi! Bet tas gandarījums ir neizmērojams.

Tev jābūt ir godīgam. Tu nedrīksti krāpt. Nedrīkst būt nekrietns. Nedrīkst būt zaglis attiecībā pret sievieti.

Es nezinu, no kuras pasaules esmu, bet vienkārši uzskatu, ka tas ir normāli – jebkuram vīrietim sieviete ir jāciena. Tas ir ļoti vienkārši.

Par latviešu sievietēm: Stipras, ļoti stipras! Tas ir pirmais. [..] Latviešu sievietes ir uzticīgas. Mīl latviešu sievietes. Viņas ir ļoti uzticīgas. Daudz uzticīgākas, es pieņemu, nekā veči.

Sievietei vispār jābūt stiprākai par veci. Kurš varētu dzemdēt no vīriešiem?!

Par slimību: Tas ir pārbaudījums. Jā, tas ir pārbaudījums. Mainās dzīves kvalitāte pilnībā pēc tam.

Šai sadaļai - otrā pusīte - ir ārkārtīgi liels spēks. Jo faktiski cilvēkam tā arī ir jādzīvo dzīvē – ka tā otra puse ir jāatrod. Tā otra puse ir ļoti svarīga! [..] Otrā puse jūs faktiski nes.

Ārsti – tie nav cilvēki! Tie ir dievi.

Es atzīstu godīgi – es dzīvoju labāk pēc tā. Es dzīvoju kvalitatīvāk. Kvalitatīvāk noteikti!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu