Jaunāko Džeimsa Bonda filmu uzņems Romā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamgad Romas ielās tiks uzņemtas Džeimsa Bonda filmu sērijas jaunākās daļas auto pakaļdzīšanās ainas. Visiespaidīgākā aina būs Bonda nolaišanās ar izpletni uz Sista tilta - šauras 15.gadsimtā būvētas pārejas pār Tibras upi, pa kuru pārvietojas tikai kājāmgājēji.

Ziņas par Romā uzņemtajām ainām tika nopludinātas itāļu medijos.

Filmēšana notiks sadarbībā ar itāļu kinostudiju «Cinecitta Studios», kas cenšas atgūt agrāko gadu slavu. Tur tikusi uzņemta rakstnieces Annas Raisas darba ekranizācija «Christ the Lord: Out of Egypt», kā arī filma «Everest» ar aktrisi Keiru Naitliju galvenajā lomā.

Kā jau ziņots, filmas uzņemšana sāksies gada nogalē «Pinewood» studijā Londonā. Galvenajā lomā būs britu aktieris Daniels Kreigs, bet saskaņā ar ārzemju mediju ziņām ļaundari spēlēs austrietis Kristofers Valcs.

Kinolentes režisors būs Sems Mendess, kurš uzņēma lielu popularitāti iemantojušo Bonda filmu «Skyfall» («Operācija «Skyfall«»).

Gaidāms, ka 24. Džeimsa Bonda sērijas filma iznāks nākamā gada beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu