Valmieras slimnīca kļūst par Vidzemes slimnīcu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 12.jūlijā, notika Valmieras rajona padomes ārkārtas sēde, kurā izskatīja jautājumu par Valmieras rajona padomes SIA "Valmieras slimnīca" pārvaldes modeļa optimizāciju, informēja Valmieras rajona padomes sabiedrisko attiecību speciāliste Eva Eglīte.

Sēdē tika nolemts mainīt Valmieras slimnīcas nosaukumu, turpmāk tas būs SIA "Vidzemes slimnīca". Nolēma likvidēt līdzšinējo slimnīcas padomi un iecelt sabiedrības valdi uz trim gadiem četru locekļu sastāvā – Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētāja Ingūna Liepa, Vidzemes slimnīcas ģimenes problēmu un dzemdniecības centra vadītājs Gints Lapiņš, Valmieras rajona padomes Sociālo un medicīnas lietu daļas galvenā speciāliste medicīnas jautājumos Guna Poikāne un Valmieras rajona padomes priekšsēdētājs Vitauts Staņa. Nolēma pilnvarot Valmieras rajona padomes priekšsēdētāja vietnieci Renāti Zīderi, ieceļot viņu par sabiedrības kapitāla daļu turētāja pārstāvi. Sēdē arī apstiprināja sabiedrības statūtus jaunā redakcijā, kā arī valdes darbības nolikumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu