"JOY STAR SYSTEM" sāk supermodeļu meklēšanu Latvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogalē notika aģentūras JOY STAR SYSTEM Rīga filiāles prezentācija. Tās dibinātājs ir Džons Kasablankass, vienas no lielākajām modeļu aģentūrām pasaulē „ELITE” tīkla dibinātājs un aģents, kas atklāja pasaules supermodeles un zvaigznes Sindiju Kraufordi, Lindu Evandželistu, Klaudiju Šīferi, Naomi Kempbelu, kā arī Moniku Belluči, Demi Mūru, Umu Tūrmani un Kameronu Diazu.

Rīgā Joy Star System aģentūras filiāle tika atklāta sadarbībā ar Nilu Raumani, kurš ir modeļu aģentūras DANDY dibinātājs un īpašnieks, un modeļu biznesā darbojas jau sešus gadus. Modeļi, kurus Nils Raumanis atklājis pasaulei, ir piedalījušies tādās ievērojamās modes namu reklāmas kampaņās kā Prada, Vivienne Westwood, Hugo Boss, Dior, Dolce Gabbana, Kenzo, Missoni, Moschino, Lacoste u.c. Džons Kasablankass un viņa ilggadējais partneris Džeremijs Rū (Jeremie Roux) atklāj: „Tiekoties ar profesionālākajiem un ietekmīgākajiem Latvijas modeļu aģentiem, mēs satikām modeļu aģentūras Dandy dibinātāju un īpašnieku Nilu Raumani. Mēs apbrīnojam viņa dotības, starp kurām ir zināšanas par industriju, vērienīgums jaunu seju atklāšanā, uzņēmēja gars un vēlme palīdzēt savām modelēm sasniegt visaugstāko līmeni.” „Modeļu aģentūru bizness Latvijā vēl ir jauns un līdz pasaules līmenim ir jāaug un jāattīstās. Es esmu ļoti pagodināts, ka man būs ekskluzīva iespēja sadarboties ar augsta līmeņa profesionāļiem pasaules modeļu biznesā un pavisam drīz Latvija varēs lepoties ar savu supermodeli,” atzīst Joy Star System Rīga ģenerāldirektors Nils Raumanis. Džons Kasablankass un Džeremijs Rū pēc prezentācijas pasākuma atzīst: „Rīga attaisnoja visas mūsu cerības! Trīs dienās, kuras pavadījām pilsētā, mēs redzējām tik daudz skaista, kā arī satikām jaunas sievietes ar lielisku potenciālu modeļu biznesā. Atklāšanas ballīte restorānā „Fellini” bija eleganta, intīma un brīva. Mums bija prieks iepazīties ar tik daudziem patīkamiem cilvēkiem no dažādām modes industrijas sfērām. Lai arī bijām pārsteigti par ekonomisko problēmu dziļumu Latvijā, bija patīkami redzēt, cik publika ir izsmalcināta, zinoša par industriju un nepieciešamajiem veiksmes komponentiem modeļu biznesā. Tas viss dod sajūtu, ka mums ir lielisks potenciāls, lai Latvijā atklātu nākamo supermodeli!” Svinīgajā Joy Star System prezentācijas pasākumā bija ieradušies daudzi pārstāvji no modes industrijas, gan modeļi un modeles, gan modes fotogrāfi, stilisti, modeļu aģentūru īpašnieki un „sabiedrības krējums”. Nākamie soļi Joy Star System darbībai Latvijā ir jauno seju – modeļu meklēšana. Šobrīd tiek atlasīta profesionāla komanda, kas tiek īpaši apmācīta un instruēta, lai jau tuvākajā laikā varētu doties uz Latvijas lielākajām pilsētām un atrast jaunās potenciālās modeles. Joy Star System aģentūras filiāles atrodas Parīzē, Milānā, Ženēvā, Toronto, Varšavā, Kijevā, Johannesburgā un Sanpaulu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu