Lai silti suņukam! (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Suņukam pilnībā pietika kamola melnas mīkstas dzijas un nedaudz no rozā. Saimniece palūdza apžēloties par viņas suņuku rudens aukstumā, un tāpēc sāku domāt, kā apģērbt.

Diemžēl adāmadatas līdzi nebiju paņēmusi, tāpēc ņēmu talkā tamboradatu. Sākumā uztamborēju aplī pīni, kas iet apkārt suņuka galvai, jo kleitiņa ir ģērbjama pāri galvai.

Tad īsajiem stabiņiem līdz vietai, kur jāsākas kājiņām. Tajās vietās izveidoju pīnes, lai veidotos caurumi, un tālāk turpināju tuneļveida tamborēšanu, arvien pieaudzējot klāt, lai punčuku nespiestu. Kad garums bija pietiekošs punčukam, tad turpināju muguras sasildīšanai kleitas astīti ar turp un atpakaļ stabiņiem konkrēti tā, lai būtu tieši virs muguras.

Foto: no personiskā arhīva

Kājiņu caurumvietās paturpināju tunelīšus un beigu beigās to visu aptamborēju ar cakām. Cakām darbojās iztēle, kā pēc iespējas vairāk veidot kruzuļus. Piemērīšanai un visam tamborējumam pietika ar vienu dienu, bet pielikt mazliet vēl skaistumus maliņām vajadzēja mazliet no otras dienas.

Inese


TVNET sadarbībā ar dziju un sirsnīgu darinājumu salonu "HOBBYWOOL" (Vecrīga, Pils iela 6/www.uzadi.lv) un grāmatu apgādu ZVAIGZNE ABC rīko ideju konkursu “Stila lietas pašu rokām!”. Rokdarbi ir atkal modē – uzsver modes mākslinieki, tāpēc šis fotokonkurss var tapt par īstu modes stila lietu krātuvi, kur smelties idejas.

Turklāt, ja esi idejas autore, vari tikt pie patiesi noderīgām balvām no veikaliņa "HOBBYWOOL" vai padomu grāmatas rokdarbu pasaulē no apgāda "Zvaigzne ABC"!

Tiks vērtēti ne vien sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbi (džemperi, kleitas, korsetes, vestes, svārki, topi, vestes utt.), bet arī aksesuāri (cepures, cimdi, zeķes, somiņas, rotaslietas utt.) un mājlietas (sedziņas, galdauti, glezniņas, spilveni utt.). Lieliski, ja mūs pārsteigsi arī ar mājdzīvnieku apģērbu vai rotaļlietu idejām. Jo oriģinālāk, jo labāk!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu