Kurpes jaunā izskatā (7)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja

Jā, apmēram vasaras vidū sava blogā www.aijaslietas.blogspot.com solīju, ka atskaitīšos par savu izejamo kurpju pārvērtībām. Nu re, nav vēl pienākuši Ziemassvētki, un es tiešām to esmu paveikusi!

Tātad, kurpēm noplīsa un pazuda mazs dekoriņš. Vienai ir, otrai vairs nav.

Vajadzēs:
1) kādu dekoriņu, es ņemu organzas rozīti,
2) elastīgu mežģīni,
3) kurpes,
4) līmi Supermoment,
5) šķēres.

Foto: TVNET lasītāja

DARU TĀ:

Varēju jau, protams, uztaisīt pati kādu dekoriņu, bet šoreiz nopirku to audumu veikalā jau gatavu.

Piemērīju pie kurpes un nogriezu mežģīni. Ļoti plānā kārtiņā uz pašas maliņas uzliku kurpei līmi un pielīmēju mežģīni.

Foto: TVNET lasītāja

Ar manikīra šķērītēm pielīdzināju maliņu, lai nav redzamas nekādas spuriņas.

Rozīti arī pielīmēju ar līmi.

Foto: TVNET lasītāja

Varētu baidīties par to, vai līme turēs manus dekorus, bet, tā kā es ar šīm kurpēm nekad neesmu bijusi ārpus telpām un arī netaisos iet, tad domāju, ka būs viss kārtībā!

Tā nu ar 20 minūšu piepūli, trīsreizēju līmes pielīmēšanu pie rokas un divreizēju pirkstu pielīmēšanu pie kurpes darbs ir padarīts! :) :)

Foto: TVNET lasītāja

PIEDALIES!

TVNET sadarbībā ar dziju un sirsnīgu darinājumu salonu "HOBBYWOOL" (Vecrīga, Pils iela 6/www.uzadi.lv) un grāmatu apgādu ZVAIGZNE ABC rīko ideju konkursu “Stila lietas pašu rokām!”. Rokdarbi ir atkal modē – uzsver modes mākslinieki, tāpēc šis fotokonkurss var tapt par īstu modes stila lietu krātuvi, kur smelties idejas.

Turklāt, ja esi idejas autore, vari tikt pie patiesi noderīgām balvām no veikaliņa "HOBBYWOOL" vai padomu grāmatas rokdarbu pasaulē no apgāda "Zvaigzne ABC"!


Tiks vērtēti ne vien sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbi (džemperi, kleitas, korsetes, vestes, svārki, topi, vestes utt.), bet arī aksesuāri (cepures, cimdi, zeķes, somiņas, rotaslietas utt.) un mājlietas (sedziņas, galdauti, glezniņas, spilveni utt.). Lieliski, ja mūs pārsteigsi arī ar mājdzīvnieku apģērbu vai rotaļlietu idejām. Jo oriģinālāk, jo labāk!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu