Belte: NEPLP un KNAB nepārmet sadarbību ar «Skutelis IR studijā» veidotājiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nav atradis pārkāpumus Latvijas Televīzijas (LTV) sadarbībā ar raidījuma «Skutelis IR studijā» veidotājiem, intervijā aģentūrai LETA sacīja no jauna Latvijas Televīzijas (LTV) valdes priekšsēdētāja amatā apstiprinātais Ivars Belte.

«Skuteļa šovs un sadarbība ar «Citu mediju» norit atbilstoši mūsu iekšējiem nolikumiem, neredzu, no kurienes ir šis jautājums, problēmas vai aizdomas,» atklāja Belte. «Esam par to atskaitījušies NEPLP, esam informējuši un aicinājuši pārbaudīt mūs arī KNAB

«Pagaidām pārmetumi vai aizdomas par kaut ko nelikumīgu nav. KNAB savā atzinumā nesaredz nekādu interešu konfliktu,» piebilda Belte.

Viņš norādīja, ka šajā gadījumā LTV nav ko slēpt, un, ja ir šāds jautājums, LTV ir gatava par to informēt. «Tomēr neesam gatavi publicēt ciparus, jo tas varētu būt precedents, ka šādu raidījumu mums kāds cits var ļoti viegli pārpirkt,» viņš uzsvēra.

Kā ziņots, LTV februāra beigās vērsās NEPLP un KNAB ar aicinājumu izvērtēt sadarbību starp LTV un raidījuma «Skutelis IR studijā» veidotājiem.

Kā informēja LTV pārstāvji, tas darīts, jo «pēdējā mēneša laikā laikraksts «Diena», tā žurnālists Lato Lapsa, interneta portāls «Pietiek.com» un Saeimas deputāts Dainis Liepiņš pastiprināti ir izrādījuši interesi par LTV un raidījuma «Skutelis IR studijā» veidotāju sadarbību, kā arī aktīvi savas versijas par šo sadarbību tiražējuši sociālajos medijos».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu