Fast and Furious aktrise ar Jaguar uzzina, kas ir īsts ātrums

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaguar

Iesaistoties jaunā Jaguar F-Type SVR reklāmas kampaņā, amerikāņu aktrise Mišela Rodrigesa, kura iepriekš filmējusies vairākās Fast and Furious daļās, uz slēgtas šosejas Nevadas štatā sasniegusi minētā Jaguar modeļa maksimālo ātrumu.

Rodrigesa, kura iepriekš nebija braukusi ātrāk par 225 kilometriem stundā, saka, ka allaž vēlējusies drošos apstākļos uzzināt, kā tas ir - traukties ar 200 jūdzēm jeb 320 kilometriem stundā. Nesen viņa to uzzināja uz slēgtas šosejas Nevadas štatā, ASV.

Aktrises rīcībā tika nodots Jaguar F-Type SVR automobilis, un ar to viņa «komfortabli» spēja attīstīt 322 kilometrus stundā. Tas arī oficiāli tiek norādīts kā šī modeļa maksimālais ātrums.

Var piezīmēt, ka F-Type SVR ir visu laiku ātrākais britu zīmola automobilis. Tas tiek apgādāts ar 5 litru V8 kompresormotoru, kurš attīsta 575 ZS un dod iespēju līdz simtam paātrināties 3,7 sekundēs. F-Type SVR maksimālais ātrums, kā jau minēts, ir 322 km/h.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu