Izdzirdot bildinājumu, amerikāniete šokā nokrīt no klints (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Kāds amerikānis burtiski nogāzis no kājām savu draudzeni, bildinot viņu kalnu pārgājiena laikā - sieviete bijusi tik šokēta, ka zaudējusi līdzsvaru un nokritusi no trīs metru augstuma.

Kā atklāja glābšanas dienesta darbinieki, pāris devies pārgājienā pa kādu visai smagu taku Česapīkas un Ohaio kanāla nacionālajā parkā un, kad vīrietis jautājis savai draudzenei, vai viņa vēlas kļūt par viņa sievu, sieviete atbildējusi "jā", bet tad paslīdējusi un nokritusi.

Kritiena dēļ viņa uz īsu laiku zaudējusi samaņu, taču viņas ievainojumi nav dzīvībai bīstami. Sievietes glābšanai bija nepieciešams helikopters.

Kā jokojot norādīja Montgomeri apgabala ugunsdzēsības departamenta šerifa vietnieks Skots Greiems, acīmredzot tas bijis "satriecošs bildinājums".

Glābšanas dienesta darbinieki nav izpauduši sievietes un viņas līgavaiņa identitāti, atsaucoties uz likuma noteikto ārstniecības informācijas neizpaušanu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu