Demonstrēta miljons ASV dolāru vērta kleita video (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kannu kinofestivālā ceturtdien tika demonstrēta itāļu modes mākslinieces Albertas Fereti veidotā ceriņkrāsas kleita, kas rotāta ar Šveices uzņēmuma "Chopard" briljantiem un citiem dārgakmeņiem.

Mirdzošā kleita tiks izsolīta ikgadējā Amerikas AIDS izpētes fonda rīkotajā slavenību mantu izsolē, kuru plāno apmeklēt tādas slavenības kā popzvaigzne Madonna, kā arī amerikāņu aktrise un AIDS apkarošanas kampaņu aktīviste Šerona Stouna.

Vienu miljonu ASV dolāru vērtā kleita bija apskatāma greznajā ceturtdienas vakara sarīkojumā Kruazeta prospektā krastmalā. Pasākumu apmeklēja "Oskara" balvas laureāte Keita Blanšeta, aktrise un rokzvaigzne Džuljeta Lūisa un Kalifornijā dzimusī pasaulē īsākā supermodele Devona Aoki.

"Kleitas vērtība ir viens miljons ASV dolāru, taču es tajā jūtos desmit miljonus vērta. Kleita, protams, paredzēta labiem mērķiem, un tā nonāks izsolē. Albertas Fereti darināto tērpu ar "Chopard" ziedotajiem briljantiem un dārgakmeņiem izsolīs Amerikas AIDS izpētes fonda rīkoto vakariņu laikā, tāpēc ceru, ka tas palīdzēs iegūt daudz naudas," aģentūrai "Reuters" sacīja miljons ASV dolāru (454 000 latu) vērtās kleitas demonstrētāja, modele Bara Rafaeli.

Ikgadējais slavenību pasākums, ko rīko AIDS izpētes fonds "amfAR", kļuvis par vienu no apmeklētākajiem pasākumiem Kannu kinofestivālā. Pēdējos gados "amFar" dibinātāja Elizabete Teilore sliktās veselības dēļ pasākumā nepiedalās, tādēļ izsoli nepagurusi vada Šerona Stouna, aicinot 700 viesus veltīt līdzekļus labdarībai un brīdinot, ka "ik pēc sešām sekundēm kāds mirst".

Kopš 1985.gada "amFar" pasākumos AIDS izpētei, HIV izskaušanai, ārstēšanai, izglītības kampaņām un vairāk nekā 2000 pētnieku komandu stipendijām visā pasaulē savākti apmēram 250 miljoni dolāru (113,5 miljoni latu).

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu