LNT kanālā jauns raidījums – „Ievas pārvērtības”! (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Sākot ar 27. oktobri, trešdienās LNT kanālā – īsts pārvērtību vakars. Kā ierasts, plkst. 21:05 būs vērojams iemīļotais raidījums „Mājokļa jautājums”, bet uzreiz pēc tam, plkst. 22:05 LNT kanālā ienāk jauns, vēl nebijis TV projekts - „Ievas pārvērtības”.

Populārais un visvairāk lasītais nedēļas žurnāls „Ieva” ar iemīļoto rubriku „Tavas pārvērtības” – tagad arī televīzijas formātā!

Katrā raidījumā brīnišķīgas pārvērtības piedzīvos viena sieviete divu modes guru – Indras Salcevičas un Ginta Budes – uzraudzībā. Indra Salceviča ir starptautiski godalgota modes māksliniece, kura ģērbj televīzijas zvaigznes un lasa lekcijas topošajiem studentiem, savukārt Gints Bude ir modeļu studijas īpašnieks, kurš nebaidās kritizēt sabiedrības „krējuma” ģērbšanās stilu.

Modes mākslinieki dosies pie raidījuma galvenās varones, lai izrevidētu viņas skapi. Drēbju šķirošana notiks ar trīs dažādu krāsu grozu palīdzību – zaļajā grozā nonāks apģērbs, kam tiek dota zaļā gaisma, dzeltenajā grozā nonāks apģērbs, kuru var uzvilkt tikai dažreiz, bet sarkanā groza saturu dizaineri iesaka izmest vai atdot labdarībai.

Pēc drēbju izšķirošanas, stilisti dos padomus sievietei, kas jāievēro, jāizceļ vai jānoslēpj, izvēloties apģērbu. Raidījuma varonei arī pašai būs jāiet uz veikalu un, ņemot vērā dizaineru ieteikumus, jāmēģina sev atrast vairākus piemērotus tērpus. Indra un Gints, protams, sekos līdzi sievietes pirkumiem, un beigu beigās paši ies palīgā un izvērtēs iegādāto apģērbu - cik veiksmīgi sieviete iepirkusies un ņēmusi vērā stilistu padomus.

Lai pārvērtības notiktu ne tikai apģērbā, sieviete tiks nodota friziera un grima mākslinieku rokās. Tiks doti arī dažādi padomi un ieteikumi, kas noderēs ne tikai raidījuma varonei, bet arī visām daiļā dzimuma pārstāvēm pie TV ekrāniem.

Lieliskās pārvērtības, sajūsma un prieks – tas viss gala iznācienā.

Ja arī tu vēlies piedzīvot ko nebijušu un īpašu, piesakies „Ievas pārvērtībām”, aizpildot anketu LNT mājas lapā sadaļā „Ievas pārvērtības”. Raidījuma veidotāji stāsta, ka, izvēloties raidījuma dalībnieces, viņi priekšroku dos sievietēm ar stāstu, jo virsuzdevums ir ne vien pārvērst sievieti vizuāli, bet arī dot viņai pārliecību un pozitīvu grūdienu skaistākai nākotnei.

Pārvērtību raidījumu veido producentu kompānija „TV Santa”. Raidījuma producente ir žurnāla „Privātā Dzīve” bijusī redaktore Sandija Miezīte, kurai šis ir pirmais lielais projekts pēc meitiņas piedzimšanas. Raidījuma režisors - Guntis Šūpulnieks.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu