Kļūsti par Latvijas mobilo reportieri un ietekmē notikumus Latvijā (68)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

TVNET, LNT, TV5 un LMT piedāvā grandiozu kopprojektu, kura ietvaros aicinām visus Latvijas iedzīvotājus kļūt par reportieriem un ietekmēt Latvijas notikumus. Aicinām TVNET un rusTVNET lietotājus sūtīt filmētus vai fotografētus sižetus uz e-pastu reportieris@tvnet.lv

Projekta ideja

Pēdējo 100 gadu laikā cilvēce ir pieredzējusi milzīgu tehnoloģisko progresu - gan televīzijas, gan mobilo telefonu un interneta ieviešanu... Moderno sakaru tehnoloģijas mūsdienās dod iespēju visa veida informāciju vienā acumirklī nogādāt jebkurā pasaules punktā un aplūkot to praktiski ikvienam pieejamā ierīcē – mobilajā telefonā. Mēs dzīvojam informācijas sabiedrības laikmetā!

Jaunās tehnoloģijas medijiem paver daudz lielākas interakvitātes iespējas, lielāku skatītāju un lasītāju iesaisti satura radīšanā, piešķirot ziņām vēl nebijušu dinamiku un aktualitāti. Ar Latvijas Mobilā Telefona pakalpojumu iInternets telefonā ikviens, kas to vēlas, var aktīvi iesaistīties mediju satura veidošanā. Mobilais telefons vienmēr ir pa rokai un ar interneta pieslēgumu telefonā jebkuru nofotografēto vai nofilmēto notikumu aculiecinieki uzreiz var nosūtīt redakcijai.

TVNET, LNT, TV5 un Latvijas Mobilais Telefons aizsāk Latvijā vēl nebijušu kopprojektu, kura ietvaros aicina visus iedzīvotājus kļūt par reportieriem un ietekmēt notikumus Latvijā. Ir tik daudz aktuālu lietu, kuras nevar paspēt piefiksēt žurnālisti, bet to var izdarīt jebkurš no mums, kurš īstajā laikā atrodas pareizajā vietā - notikuma pašā centrā!

TVnet direktors Ivars Bauls: "Latvijas iedzīvotājs reizēm jūtas kā "Mazais cilveks", kuram nav dotas iespējas neko izmainīt savā valstī. Latvijas Mobilais reportieris ir mēģinājums lietu kārtību mainīt, lasītāji un TVNET kopā ir liels spēks. Kopā mums izdosies."

LNT ģenerāldirektors Andrejs Ēķis: ” Šis projekts ir unikāls tādā ziņā, ka pirmo reizi Latvijā, iedzīvotājiem tiek dota iespēja līdzdarboties  informatīvo raidījumu veidošanā. Mēs esam pārliecināti, ka katrs no mums un visi kopā mēs esam atbildīgi par to, kas notiek mums apkārt, par to kādā valstī un sabiedrībā mēs dzīvojam. Tāpēc mēs aicinām ikvienu cilvēku iesaistīties Latvijas ziņu veidošanā un ietekmēt notikumus!”

LMT prezidents Juris Binde: „Lai kļūtu par Latvijas mobilo reportieri ir nepieciešams tikai mobilais tālrunis ar interneta pieslēgumu un spēja saskatīt un novērtēt visai sabiedrībai svarīgus notikumus, unikālas dabas parādības vai vienkārši smieklīgus atgadījumus no savas un līdzcilvēku dzīves. Pāris vienkāršas darbības un pārējo Jūsu vietā izdarīs tehnoloģijas, nodrošinot iespēju iegūto materiālu nekavējoties no telefona nosūtīt uz LNT, TV5 vai TVNET.” 

Projekta mērķis un virsvērtības!

Latvijas iedzīvotājiem radīt sajūtu, ka katrs no viņiem ir īpaši vērtīgs, ka katrs ir atbildīgs par to, kas notiek mums apkārt, iesaistīt cilvēkus Latvijas procesos, notikumos. Cilvēku personīgi filmētos mirkļus padarīt nozīmīgus visas Latvijas mērogā, jo ir notikumi, kurus nespēj fiksēt neviens žurnālists, jo viņš tajā brīdi nav klāt, bet to var izdarīt cilvēki, kuri īstajā brīdi ir notikuma centrā. Aizraut un izglītot Latvijas iedzīvotājus par modernajām tehnoloģijām, padarot tās viegli lietojamas ikvienam, jo tā ir ne tikai mūsu rītdiena, bet jau šodiena!

Kā kļūt par Latvijas mobilo reportieri?

Ikviens tiek aicināts savus ar mobilo telefonu nofilmētos sižetus un uzņemtās fotogrāfijas sūtīt uz e-pastu: reportieris@tvnet.lv.

Balvas

Latvijas labākie reportieri saņems balvas. TVNET nedēļas lasītākā raksta autoram tiks balva - mobilais telefons un LMT pakalpojums "Internets telefonā 5" turpmākajiem 3 mēnešiem lietošanai bez abonēšanas maksas.

Komentāri (68)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu