Supermodele Keita Mosa apprecējusies (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Jau septītajā augustā Sicīlijā klusā ceremonijā, klātesot tikai ģimenes locekļiem un tuvākajiem draugiem, ar savu mīļoto Džeimiju Hinsu apprecējusies britu supermodele Keita Mosa, vēsta anonīms informācijas avots.

Mosa satiekas ar grupas "The Kills" ģitāristu jau kopš 2007.gada septembra.

"Tā (ceremonija) bija klusa, taču ļoti romantiska. Keitai ir bijusi diezgan vētraina mīlas dzīve, taču viņa sirdī ir romantiķe. Plāni tika noklusēti, jo Keita vēlējās, lai šī diena būtu mierīga un patiesa viņu mīlestības godināšana. Viņa nekad nav bijusi par vispārpieņemtajām paražām vai tradīcijām, taču Džeimijs ir gājis ar viņu caur uguni un ūdeni, un viņa vienkārši juta, ka ir īstais laiks," pavēsta anonīmais informācijas avots.

Mosa un Hinss izlēma doties uz idillisko salu, lai izvairītos no uzmanības, un izvēlējās mazu, gleznainu baznīciņu, lai pasludinātu savu mīlestību vienam pret otru.

36 gadus vecā modele, kura ceremonijas laikā bija tērpusies caurspīdīgā baltā kleitā un basām kājām, vēlējās saglabāt ceremoniju garīgu, un pāris svinēja savu mīlestību, dejojot zem kokiem.

Iepriekš Mosa ir piedzīvojusi vairākas vētrainas attiecības - viņa bijusi saderināta ar rokeri Pītu Dohertiju un Holivudas kinozvaigzni Džoniju Depu, modelei ir arī astoņus gadus veca meita Lila no viņas attiecībām ar Džefersonu Heku.

Kā vēstīja iepriekš, Keita Mosa janvārī saderinājās ar Džeimiju Hinsu, kas viņu bildināja viņas 36.dzimšanas dienā. Lai bildinātu savu izredzēto, mūziķis speciāli devās uz Karību jūras salu Mistiku, kur viņa strādāja.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu