"Maserati" būs ekskluzīvs universāls (25)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau ziņots, ka pēc kāda arābu izcelsmes naftas urbumu apsaimniekotāja pasūtījuma itāļu firma "StudioM" ir apņēmusies izgatavot "Quattroporte" universālu "Maserati Cinqueporte". Analogu auto pasaulē retāk sastopamo un ekskluzīvāko spēkratu saietā Villa d’Este Komo ezera krastā Itālijā prezentējusi cita itāļu kompānija - "Carrozzeria Touring".

Tas ir uz "Maserati Quattroporte" bāzes būvēts "Bellagio Fastback Touring". Publikas atsaucība "Maserati" markai netipiskajām virsbūves formām esot bijusi tik pozitīva, ka uzņēmums nolēmis praktisko auto izlaist kā ekskluzīvu mazsērijas auto.

Nekādas tehniska rakstura izmaiņas nav paredzētas – tas aizvien būs auto ar 4,2 litru V8 dzinēju, kurš attīsta 400 ZS un 450 Nm. Gabarīti saglabāti nemainīgi, vienīgi svars ir par 50 kilogramiem lielāks, tiesa gan, tas neietekmē dinamikas rādītājus; itāļu uzņēmums apgalvo, ka paātrināšanās līdz 100 km/h ir iespējama 5,2 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums sasniedz 275 kilometrus stundā.
Pārveidotās aizmugures dēļ "Bellagio Fastback Touring" ir jūtami praktiskāks nekā "Quattroporte" limuzīns. Standarta izpildījumā bagāžas nodalījuma tilpums palielinās no 450 līdz 500 litriem, savukārt nolokot aizmugurējā sēdekļa atzveltni, iegūstama kravas telpa ar 1,8 metrus garu grīdu un pusotra kubikmetra tilpumu.

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu