Rīgā uzstāsies itāļu tenors Alesandro Safina

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. novembrī Latvijas Nacionālajā operā uzstāsies itāļu tenors Alesandro Safina, tādējādi šī būs otrā reize, kad viņš koncertē Rīgā, informēja «Makroconcert Latvija» sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Keiša. Safina izdevis deviņus studijas albumus un koncertturnejās izpilda klasisko mūziku un savas oriģinālkompozīcijas. Rīgā dziedātājs uzstāsies kopā ar Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mūziķiem un izpildīs savas populārākās dziesmas un dažādu operu ārijas.

Pirms tam Safina koncertu Rīgā sniedzis 2013. gada pavasarī.

Safina ir diplomēts akadēmiskās mūzikas izpildītājs, taču mīlestībā pret rokmūziku un savām iecienītākajām grupām «Genesis», «The Clash», «Simple Minds» un «U2» dziedātājs nereti apvieno klasiku ar modernāku izpildījumu. Pats mūziķis šādu savienojumu dēvē par «operas roku».

Mūziķis duetā uzstājies ar tādām pasaules zvaigznēm kā Hosē Karerass, Eltons Džons, Sāra Braitmena un Rods Stjuarts. 2001.gadā Safina piedalījies Baza Lurmena filmas «Moulin Rouge» skaņu celiņa radīšanā, kopā ar Evanu Makgregoru izpildot dziesmu «Your Song». Savukārt viena no populārākajām Safinas dziesmām «Luna» izmantota seriālā «Klons», kurā dziedātājs piedalījies arī kā aktieris.

Žurnāls «People» savulaik atzinis Safinu par vienu no planētas skaistākajiem vīriešiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu