«Bat For Lashes» atgriežas ar dramatisku video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu dziedātājas Natašas Hānas (Natasha Khan) soloprojekts «Bat For Lashes» laidis klajā svaigu videoklipu dziesmai «In God's House», kas ir jau otrais vēstnesis (pirms kāda laika publicēta dziesma «I Do») no šogad gaidāmā jaunā studijas albuma.

Jaunais albums ar nosaukumu «The Bride» («Līgava») sekos 2012. gada «Bat For Lashes» albumam «The Haunted Man» («Apsēstais vīrs») un pagājušā gada muzikālā projekta «Sexwitch» 30 minūšu EP «Sexwitch», kas tika ierakstīts vienas dienas sesijā producenta Dena Kerija (Dan Carey) Londonas studijā.

Tā izdošana paredzēta 1. jūlijā.

«In God's House» klipā Nataša dramatiski cieš un dzied pie kāda katafalka, kas izgaismots ar neona gaismām.

Preses paziņojumā dziedātāja skaidro, ka albuma sižeta pamatā stāsts par sievieti, kas traģiski auto aavārijā ceļā uz baznīcu, lai salaulātos, zaudējusi savu līgavaini.

Nav brīnums, ka maijā izziņoti arī trīs koncerti dievnamos.

«The Bride»
«The Bride» Foto: Publicitātes foto

Atgādinām, ka Nataša Hāna dzimusi pakistānieša tēva un britu mātes ģimenē, vasaras pavadījusi, ceļojot uz Pakistānu un apkārt pasaulei kopā ar tēvu, kas bijis Pakistānas skvoša komandas treneris, savukārt ziemā dzīvojusi Hertfordšīrā. Augusi strikti reliģiskā vidē līdz 11 gadu vecumam, kad vecāki izšķīrušies. Nataša studējusi mūziku un kino, aizrāvusies ar amerikāņu minimālista Stīva Reiha (Steve Reich) mūziku, pati radījusi dažādas mākslas instalācijas, zīmējusi animācijas darbus un uzstājusies. Pirmais «Bat For Lashes» singls «The Wizard», ko izdeva pati Hāna savas mūzikas izdevniecības «She Bear Records» apgādā, iekrita ausīs izdevniecības «Echo» (Rošīnas Mērfijas mājvieta) cilvēkiem, un tika noslēgts līgums par veselas plates izdošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu