TVNET prezentē jaunumu - lietotāju aktivitāšu joslu! (63)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Portāls TVNET sper soli nākotnē un piedāvā Latvijas portālos nebijušu rīku, kas apvieno ārzemju mediju ziņas, sociālo mediju iespējas un citas opcijas jaunā, funkcionālā joslā, lai tev būtu vieglāk, ātrāk un ērtāk veikt savas aktivitātes internetā.

Pirmajā mirklī šis jaunums varētu šķist mazsvarīgs sīkums, bet izmēģini tā piedāvātās opcijas, un esam pārliecināti, ka mainīsi savas domas. Šis novatoriskais rīks ļauj apvienot dažādas ikdienā svarīgas lietas, kas gan ietaupa laiku, gan padara ērtāku virtuālās telpas izmantošanu.

Ja esi ielogojies lietotāju aktivitāšu joslā, tad paveras jaunas iespējas, kā, neizejot no TVNET, vari sekot līdzi aktuālām mūsu un citu portālu ziņām, kā arī savu draugu jaunumiem sociālo mediju portālos.

Autorizēšanās

Autorizēties lietotāju aktivitāšu joslai iespējams ar kādu no kontiem piedāvātajos piecos portālos: TVNET, ORB, DRAUGIEM, TWITTER vai FACEBOOK. No brīža, kad esi autorizējies, vari izmantot visas lietotāju aktivitāšu joslas piedāvātās opcijas.

Autorizēšanās
Autorizēšanās Foto: TVNET

Ziņu lenta

Sadaļa "Ziņu lenta" ļauj RSS stilā atšķirot sev interesējošās ziņas pa kategorijām. Respektīvi, tev ir iespēja sekot līdzi jaunumiem jebkurā TVNET kategorijā, pat neaizejot uz to. Viss, kas jādara, pie "Ziņu lentas" uzstādījumiem jāatķeksē interesējošā kategorija!

Ziņu lenta
Ziņu lenta Foto: TVNET

Ārvalstu ziņas

Savukārt, ja interesē karstākie ārzemju jaunumi, sadaļā "Ārvalstu ziņas" iespējams parakstīties uz LENTA un/vai GOOGLE kategorizētām ziņām gan krievu, gan angļu valodā.

Ārvalstu ziņas
Ārvalstu ziņas Foto: TVNET

Saglabātās ziņas

Lietotāju aktivitāšu josla arī piedāvā iespēju nepazaudēt  vēl neizlasītās ieinteresējušās un mīļākās ziņas. Tagad pie katras ziņas augšpusē labajā malā ir iespēja to "Saglabāt", ziņa tiks pievienota sadaļā "Saglabātās ziņas" un nepazudīs no turienes tik ilgi, kamēr pats neizdomāsi to izdzēst.

Saglabātās ziņas
Saglabātās ziņas Foto: TVNET

Tavi komentāri

Ja būsi komentējis rakstus kā autorizēts lietotājs, tad visas atbildes uz taviem komentāriem būs redzamas sadaļā "Tavi komentāri", kas atvieglos veselīgas un ātrākas diskusijas iespēju.

Tavi komentāri
Tavi komentāri Foto: TVNET

Jautā TVNET

Un vēl lietotāju aktivitāšu joslā ērti varēsi uzdot jautājumu TVNET par jebkuru sev aktuālu tēmu!

Jautā TVNET
Jautā TVNET Foto: TVNET

Draugi runā

Visbeidzot sadaļas "Draugi runā" uzstādījumos vari izvēlēties, kuros sociālo mediju portālos esošo draugu jaunumiem vēlies sekot. Lietotāju aktivitāšu josla atbalstīs gan DRAUGIEM, gan FACEBOOK, gan TWITTER draugu kontus.

Draugi runā
Draugi runā Foto: TVNET


Pamēģini pats un pastāsti arī draugiem! Un gaidām atsauksmes un ieteikumus raksta komentāros!

Komentāri (63)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu