Pērs: svaru nomest nav nemaz tik grūti (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sabiedrībā zināmais frizieris Pērs Bogomazovs aptuveni pirms gada izmēģināja attīrīšanās kūri ar medus un citronu ūdeni. "Pagājušajā pavasarī ilgāku laiku lietoju pretsāpju medikamentus, un, kad pārtraucu, mans ķermenis sāka pampt. Es ilgi domāju, kā lai atbrīvojos no liekā šķidruma, līdz izlēmu, ka desmit dienas neēdīšu un pārtikšu tikai no ūdens," atceras Pērs, kurš šādu metodi bija dzirdējis no paziņām.

Visgrūtāk viņam klājās otrajā un trešajā dienā: sāpēja galva, kratīja drebuļi, uzmācās depresīvs noskaņojums. Piektajā dienā viņš jau jutās brīnišķīgi un negribēja vairs ēst. Ēdienreižu vietā Pērs baudīja karstu medus ūdeni un pārējā laikā vai nu ar citronu sulu papildinātu ūdeni, vai ūdeni bez piedevām. Desmitajā dienā viņš konstatēja, ka ir zaudējis desmit kilogramu. Pirmā maltīte pēc badošanās: blanšēts, nomizots tomāts. Pērs bija dzirdējis, ka tomātam ir tāds pats skābuma līmenis kā kuņģī. Turpmākās desmit dienas Pērs atteicās no gaļas, uzņēma tikai veselīgus produktus nelielās porcijās. "Kad atsāku normāli ēst, svars palielinājās par diviem trim kilogramiem. Tūska līdz šim nav atgriezusies," saka frizieris. Pēc badošanās dienām viņš "atrādījās" ģimenes ārstam un pastāstīja par atveseļošanās metodi. Ārsts Pēru nenosodīja, jo viņam nav nopietnu slimību, kuru dēļ viņš nedrīkstētu ievērot attīrīšanos.

Varbūt izmēģini arī tu!

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu