Elvital Arginine Resist – pret matu izkrišanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rudenī daba pārkārtojas, lai pielāgotos ziemai, un arī cilvēka organisms gatavojas pārmaiņām. Vieniem tas nozīmē taukaudu rezervju uzkrāšanu, bet citiem tieši rudenī vairāk sāk izkrist mati. Frizieri apgalvo, ka tā ir izplatīta parādība un pārāk uztraukties nevajadzētu. Taču ir noderīgi ievērot pilnvērtīgu uzturu un kārtīgi izgulēties, izvairīties no stresa un matu kopšanā izvēlēties līdzekļus, kuri paredzēti matu stiprināšanai.

Pirmo reizi L'Oréal Paris laidis klajā matu kopšanas līdzekļu sēriju Elvital Arginine Resist X3 ar arginīnu – īpašu aminoskābi, kas stiprina matus visā to garumā. Iedarbība notiek jau uz mata sīpolu, kurā notiek visas mata spēku un izturību ietekmējošās bioloģiskās darbības. Tieši tur mikrocirkulācijas rezultātā mats tiek apgādāts ar augšanai un spēkam nepieciešamajām barības vielām, piemēram, olbaltumvielām.

Tāpat arginīns lielos daudzumos pieķeras novājinātām matu šķiedrām. Mata šķiedra sastāv no pārragotām, nedzīvām šūnām jeb zvīņām. Ja šīs zvīņas cieši turas kopā – mats ir stiprs. Bet, ja zvīņas sāk atdalīties viena no otras, mati kļūst trausli un lūst, un tos var zaudēt. Iemeslu, kāpēc zvīņas var sākt atdalīties, ir ļoti daudz, jo mati pastāvīgi ir pakļauti stresam: krāsošana, balināšana, karsēšana ar fēnu, želeju un laku izmantošana, laikapstākļu ietekme. Taču arginīna pozitīvā īpašība ir spēja pieķerties šīm novājinātajām vietām uz mata, tādējādi veicinot mata stingrumu un izturību.

Tā kā cilvēka ķermenis pats nespēj sintezēt arginīnu, tas jāiegūst no kāda ārēja avota, piemēram, šampūna, balzama un matu maskas.

Jaunās matu kopšanas līdzekļu sērijas Elvital Arginine Resist X3 šampūns ar savu bagātīgo, krēmīgo struktūru uzklāj arginīnu uz matiem no saknēm līdz pašiem galiņiem. Balzamu izmanto pēc šampūna, lai pastiprinātu šampūna iedarbību un paaugstinātu arginīna koncentrāciju uz mata šķiedrām.

Labu rezultātu var panākt arī ar matu masku, ko jāuzklāj pēc šampūna. Tā īpaši intensīvi rūpēsies par trausliem matiem, papildinās arginīna efektu un nodrošinās vēl noturīgāku rezultātu.

Izmantojot šampūnu, balzamu un matu masku, katrs no tiem arginīnu nogādā uz matiem, līdz ar to pakāpeniski pieaug tā ietekme un matiem tiek atjaunots dabīgais aizsargslānis, uzlabota matu struktūra un mati tiek stiprināti visā garumā – no saknēm līdz pašiem galiņiem.

Elvital zīmols šogad svin savu 40. dzimšanas dienu. Tālajā 1971.gadā L'Oréal Paris laida klajā pirmo matu kondicionieri Francijā. Tā mērķis bija veicināt matu slīdīgumu, un to pārdeva mazos, vienas reizes lietošanai paredzētos iepakojumos. Turpmāko 40 gadu garumā zinātnieki Elvital zīmola uzdevumā pētījuši un novērojuši matus. Tāpēc Elvital vienmēr nāk klajā ar kaut ko jaunu un pirmie ievēro tendences, vajadzības un cilvēku gaidas matu kopšanā un veidošanā. Par Elvital vēstniecēm bijušas tādas zvaigznes kā Klaudija Šīfere, Stefānija Seimūra, Letīcija Kāsta, Dženifera Anistone, Keita Mosa, Doucena Krousa, Eva Longorija, Dženifera Lopesa. Pasaules līdera matu kopšanā – Elvital – misija vienmēr ir bijusi rūpēties par skaistiem sievietes matiem. Kāds ir zīmola lielākais noslēpums? Rūpīgi izstrādātas, inovatīvas un iedarbīgas formulas, ko radījušas L'Oréal Paris izpētes laboratorijas, lai iespējami visefektīvāk izmantotu tās šampūnos, balzamos un matu maskās. Šogad, atzīmējot zīmola lielo jubileju, ir izveidots jauns iepakojums, papildināts produktu sastāvs, bet brīnišķīgās Elvital vēstnieces turpina informēt par jaunākajiem zīmola atklājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu