Vakanču gadatirgū Jūrmalā piedāvās ap 500 darba vietu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 10.martā, plkst.14.00–16.00 Kauguru kultūras namā Jūrmalā notiks vakanču gadatirgus, kur 30 uzņēmumi darba meklētājiem piedāvās ap 500 darba vietu. Darba vietas piedāvās Jūrmalā un tuvākajā apkārtnē strādājoši uzņēmumi un iestādes gan pastāvīgam darbam, gan vasaras sezonas laikā. Pasākumu bez maksas aicināti apmeklēt darba meklētāji.

Vakanču gadatirgū brīvās amata vietas piedāvās Sociālās integrācijas valsts aģentūra, Jūrmalas pašvaldība, viesnīca «Baltic Beach Hotel & Spa», «SemaraH Hotel Lielupe», «Līvu akvaparks», SIA «Noema», SIA «Elektrons S», banka «Citadele» un citi darba devēji tūrisma un viesnīcu biznesa jomā, veselības aprūpes nozarē, celtniecībā un būvniecībā, tirdzniecībā un citās jomās.

Darba meklētājiem būs iespēja izvēlēties brīvās darba vietas dažādās nozarēs. Tiks piedāvātas darba vietas gan izglītības iestāžu darbiniekiem, sociālajiem darbiniekiem, medicīnas un kurortoloģijas speciālistiem, pavāriem, finanšu ekonomistiem, grāmatvežiem, klientu apkalpošanas speciālistiem dažādās nozarēs, skaistumkopšanas speciālistiem, gan šūšanas meistariem tehnologiem, daiļdārzniekiem. Darba devējiem Jūrmalā nepieciešami arī viesmīļi, kafejnīcu vadītāji, bārmeņi, pārdevēji, kā arī maketētāji un grafiskie dizaineri, sabiedrisko attiecību speciālisti, automehāniķi, kā arī glābēji u.c.

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) stendā darba devēji varēs uzzināt par uzņēmumiem piedāvātajiem NVA pakalpojumiem, savukārt darba meklētāji – par mācību un nodarbinātības iespējām Latvijā un citās Eiropas Savienības valstīs, un Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs. Darba meklētāji varēs saņemt ieteikumus CV un motivācijas vēstules sagatavošanā, darba intervijām, kā arī, satiekot savus potenciālos darba devējus, piedalīties darba intervijās.

Vakanču gadatirgu otro gadu rīko Jūrmalas pilsētas dome. Pērn pasākumā piedalījās 27 darba devēji un vairāk nekā pusei no 300 piedāvātajām vakancēm tika atrasti darbinieki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu