Jolanta Gulbe kā modes kataloga seja (10)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas tirgū ienācis jauns produkts - zviedru koncerna "Halens" katalogs "Cellbes". Ar "Halens" priekšsēdētāju Gunāru Rīmanu līgumu par "Cellbes" kataloga vēstneses statusu Latvijā parakstīja visiem pazīstamā skatuves māksliniece Jolanta Gulbe, kura pavisam drīz arī dosies uz Zviedriju, lai piedalītos nākamā modes kataloga fotosesijā.

Jolanta Gulbe par kataloga "Cellbes" vēstnesi tika izvēlēta sava sievišķīgā šarma un elegances dēļ.

"Cellbes" ir Latvijā jau labi pazīstamā koncerna "Halens Group" kataloga zīmols. "Halens Group" ir otra lielākā pasta sūtījumu kompānija Zviedrijā, kas darbojas jau vairāk nekā 55 gadu garumā. "Halens" zīmolu piecdesmito gadu sākumā izveidoja Halensu ģimene. "Halens" ir zviedru uzņēmums un pieder zviedru uzņēmēju grupai "Consortio Invest", kura mērķtiecīgi rīkojas, uzlabojot "Halens" mūsdienīgi moderno imidžu, pārveidojot koncerna logotipu, "Halens" kataloga stilu un kardināli uzlabojot interneta veikalu.

Klientiem kataloga "Cellbes" pakalpojumi ir pieejami visu diennakti, tos var saņemt, sazinoties pa telefonu, internetu, faksu vai pastu. Vieglākais un aizvien lielāku popularitāti gūstošais pakalpojumu saņemšanas veids ir izmantot kataloga mājas lapu www.cellbes.lv, kur arī ir iespēja saņemt visplašāko informāciju par iegādājamo produkciju. "Cellbes" katalogi uz Latviju tiek piegādāti 2 – 3 reizes nedēļā. Klients tāpat vienmēr var būt pasargāts un justies droši, iepērkoties katalogā "Cellbes", jo visus produktus var apmainīt vai atdot atpakaļ 14 dienu laikā. Klients var paturēt pirkumus, kas viņu apmierina, bet atlikumu atdot, par to nemaksājot.

"Halens" priekšēdētājs Gunārs Rīmans uzskata, ka pārdošana no attāluma kļūs arvien populārāka, kas ir pierādījies faktā, ka arvien populārāki kļūst arī interneta veikali.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu