Kinodīva Skārleta Johansone kļuvusi par "Mango" reklāmas seju (7)

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.mango.com

Amerikāņu kinozvaigzne Skārleta Johansone pirmdien ieradās Madridē, lai Spānijas galvaspilsētā reklamētu Eiropas apģērbu zīmola "Mango" 2009.gada rudens kolekciju.

Pozējot fotogrāfiem pie viesnīcas "Santo Mauro Hotel", Johansonei mugurā bija zila blūze un melni svārki ar paaugstinātu jostas vietu.

Kā paziņojusi apģērbu kompānija, Johansone tika izvēlēta, pateicoties viņas "neparastajai personībai, kas iemieso neatkarīgas, kosmopolītiskas sievietes ideālu, ko "Mango" vēlas apģērbt".

Foto: www.mago.com

Amerikāņu aktrise pārņēmusi "Mango" reklāmas sejas pienākumus no spāņu kinozvaigznes Penelopes Krusas, ar ko viņa kopā filmējās Vudija Alena drāmā "Vicky Cristina Barcelona" ("Vikija Kristīne Barselona"). Krusa rotāja zīmola reklāmas plakātus pēdējās četras sezonas.

Foto: www.mango.com

Apģērbu zīmols "Mango" savām reklāmas kampaņām parasti izvēlas labi pazīstamus cilvēkus. Iepriekš kompānija sadarbojusies ar Ukrainā dzimušo amerikāņu aktrisi un modeli Milu Jovoviču, Mika Džegera meitu Liziju Džegeru, supermodeli Naomi Kempbelu, čehu modeli un aktrisi Evu Hercigovu, kā arī Klaudiju Šīferi.

Foto: www.mango.com
Foto: www.mango.com
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu