Klārksonam pirmie soda punkti 30 gadu laikā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no populārā TV raidījuma Top Gear vadītājiem, Džeremijs Klārksons, atklājis, ka nupat pirmo reizi pēdējo 30 gadu laikā saņēmis soda punktus par satiksmes noteikumu pārkāpšanu. To Klārksons atklājis savā iknedēļas slejā britu izdevumā The Sun.

«Iepriekšējā mēnesī, būdams niknuma apdullināts, es rakstīju par neskaitāmajiem fotoradariem, kas atrodas uz ceļa starp Vitbiju un Londonu. Tagad izskatās, ka viens no tiem mani ir pieķēris. Diemžēl ātrums bija par lielu, un tas nozīmē, ka saņemšu soda punktus. Pirmos pēdējo 30 gadu laikā,» - tā Klārksona teikto citē cits britu izdevums The Independent.

To, cik lielā mērā pārsniegts atļautais braukšanas ātrums un cik soda punktus saņems, Klārksons neprecizē.

The Independent atzīmē, ka Klārksons iepriekš ir izpelnījies publisku nosodījumu par noteikumu pārkāpšanu. Visvairāk tas attiecas uz kādu 2008.gada interviju, kurā Klārksons apgalvoja, ka ir braucis pa koplietošanas ceļu ar 300 kilometriem stundā, un piebilda, ka «ātruma ierobežojumi ir kaitinoši cilvēkiem, kam ir jādara darbs».

Lielbritānijā ir spēkā soda punktu sistēma. Par atļautā ātruma pārsniegšanu vadītājam var piešķirt trīs līdz sešus soda punktus. Ja to skaits trīs trīs gadu laikā pārsniedz 12, vadītājam var atņemt auto vadīšanas tiesības, atzīmē Motor.ru.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu