RFW debitanti: Gūtmane, Ušakova, Kirpa (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. Rīgas modes nedēļa norisināsies jau pavisam drīz, no 28. oktobra līdz 1. novembrim, luksusa klases modes centrā Podium (Brīvības gatve 201) un citās vietās Rīgā. Latvijas modes dizaineru, RIGA FASHION WEEK pastāvīgo dalībnieku, rindas papildinājās ar jauniem vārdiem.

Viena no spilgtākajām jaunpienācējām solās būt modes arhitekte un konceptuālā māksliniece Keta Gūtmane ar savu sieviešu apģērbu kolekciju «Levitācija», kas intriģē ar paranormālām tēmām.

Par dizainera Iļjas Buličeva mūzu kļuvusi bijusī Rīgas mēra sieva, kafejnīcas Dali saimniece Jeļena Ušakova. Kolekcijas prezentācijas laikā varēs redzēt viņas kā dizaineres debiju - mākslinieciski apdrukāto T-kreklu kolekciju.

Pirmoreiz Rīgas modes nedēļā savu kolekciju demonstrēs arī zīmols «LOVERAIN by Nadia Kirpa», kas specializējas apģērbu radīšanā, kuri ir paredzēti sliktiem un lietainiem laika apstākļiem, kas ir aktuāla tēma Baltijas klimatā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu